Saturday, January 2, 2010

I love you ~ muah


::katalog ni dikasi pada aku sbb tokei tu suh aku mimpi dulu::

Aku akan tunggu ko, even tiap ari dah tgk ko, sampai naik koyak katalog tokei kedai tu kasi. Hurmm...aku terlalu cintakan kau Jacob. (kalau aku dapat kawasaki klx ni nama dia adalah Jacob) haha pastinya sebab si jacob cerita new moon tu.

P/S: kalau aku ni perompak handal, dah lama aku curi kat kedai motor. Aku sudah jumpa Chenta baru, alhamdulillah.

9 Comments:

blueCITY said...

i lov u too...

best kan kalo ini jawapan yg kita dapat dari org tersayang

salam kenal
tq singgah umah biru

I_Hate_Lolipop said...

haha..tapi klx ni just boleh ckp Vrooomm...xleh ckp i love you la biru.

peAnut said...

bahagia lah kau..
dpt menunggang jacob nnti..
setiap hari?ohhh..;))

I_Hate_Lolipop said...

yes peanut aku bahagia..hahahaha kau dengki ke?

j4l4k said...

Ooo...Yaakob nama chenta baru ngko erk!!!

p/s: lu reti ke ride motor yg ada clucth???

wenkhadi said...

kuat betul pengaruh citer twilight...
bape harga moto klx tu??

I_Hate_Lolipop said...

j4l4k: xde apa yg dapat halang percintaan aku ngan JACOB.bukan yaakob.setiap benda harus belajar.am i rite?

wenk: RM 9ribu.haha kalau ada jacob leh dia ajar aku naik motor ni..hehe

zan-xray said...

dah temui cinta baru dah budak ni..
cepat2 la sambar..
pening kepala la sekarang ni duit macam air cepatnya abis arghhhh

I_Hate_Lolipop said...

sabar zan...ni kan dugaan tuhan. rezki akan dtg tanpa disangka2.