Thursday, January 13, 2011

Nyanyi Dalam Stim

Ok for sure la aku nak ckp hal AJL 25. Aku terlepas tengok live kat tv. Tu pun lepas kawan aku ckp si Ana Raffali menang. What the....huh! Tak puas gak aku gi tgk kat youtube. Ok la, aku ulang 2 3 kali. Pastu aku rasa kenapa si Ana ni nyanyi mcm stim je..meleret je.

Sorry ana bukan sbb i x minat u, dah mmg i xleh terima u nyanyi mendayu mcm klasik nasional. Juri dilantik pun bias (search google kenapa aku ckp mcm tu). Tahniah la kau menang Ana, tapi kau tak layak juara. Kalau no 3 ke 4 ke aku leh terima. Tapi bukan juara, mcm x seswai. Kan dah kena booo...~

P/S: Walaupun aku buta seni, tapi tidak citarasa. Hahaha. Jangan nyanyi dalam keadaan stim, korang akan jadi the next Ana Raffali.

6 Comments:

MUNAH said...

aku setuju. macam celaka jew

::FAIZ FARISH:: said...

akupun setuju

I_Hate_Lolipop said...

munah n faiz: kan?...bohsan aku.dah ajl ni mcm pertandingan lagu sastera rakyat.

A.I.Z.A.T said...

salam..hi tuan punye blog..pekabo? sihat ke? nape lama x update blog? eheheh..rindu ar nak ber-komen2 kat sini..takecare ye..

Kehoe Cheong said...

What a great blogworld you have!

Keep on writing,because I'll keep reading!

I_Hate_Lolipop said...

Aizat: aku sibuk la skang, keje dan mencari sesuap nasi...huhuhu thanks sbb sudi follow blog aku.

kehoe: thanks :)