Wednesday, April 29, 2009

Kalau boleh nak undur masa


Aku x study lagi since buat blog ni,hah ni sebab otak tgh kusut lagi,mcm2 aku fikir, tentang perasaan, masa depan, tentang hati. Salah ke aku menjadi manusia yang agak terbuka (mungkin half open lah). Manusia susah nak beri pendapat positive, hello kita bukan dalam golongan ortodox lah! So buat member2 yang reading my blog please do open your mind okay and jgn nak jadi kuno sgt!.

I will missing u'll guys (sapa2 yang rasa dia kawan aku satu batch).Aku busan bila diaorang nak grad. Lepas ni dah takda la makan kat mapeley, gi santai-santai kat Sup Juara, dgr mulut laser and gossips. Diaorang dah nak tinggalkan aku. Aku benci hidup mcm nie..*shit (OMG sorry)


P/S: Slowly kemaskan barang2 nak bawak balik.

12 Comments:

peAnut said...

haha..gOtchaa!!!!

I_Hate_Lolipop said...

haha..apa motif kau ni peanut?

MSBH said...

wauu..trus ada blog..sakan la hg nie..bgs2..tingkatjb usaha ada menegak benang yg selalu lembab dan bsah sentiasa..

I_Hate_Lolipop said...

apa la, bg la kata2 semangat ke apa ke.ni tak down aku lagi ada ar..

~ilyanie_usyuk~ said...

whooaaa
diyana da ada belog ea?
Hiks

bagusssss

=)

I_Hate_Lolipop said...

tQ dear..selalu la jengah, ye la nanti dah tak jumpa..huhu.aku dah bersedia nak jadi reporter keadaan kat pntai dalam ni haa..nanti ada bangunan baru je aku masuk dalam blog utk tatapan rakan2..*matila

matjang said...

welcome to the bloggers world...hidup makin ke depan...yg belakang akan jd kenangan...huhu, yg penting kte enjoy

I_Hate_Lolipop said...

yup matjang, enjoy every moment good or bad, semua nie ada nilai sebaliknya..

aLiQ_UM said...

gler ltk pic n lam frenster, pas 2 kutuk2x ak...
wtt**t...!!!!!!!!!

tp ak ske pic, mnyedarkan ko suh jd pompuan skit...
n nk cam jntan je....
xyah nk kepit2, show lsung pipit...
buruk ngat eh...
ak pn ade lsung pipit...
uhu~

p/s : skit mase lg ak wat blog gak...
nk bertapa dlu....

I_Hate_Lolipop said...

hek eleh, motif ko emo?

hello aku amik pic ni bukan nak tgk muka pondan ko (tapi ko sesuai la,pasni keje kat Lrg Hj.Taib)..haha.

k.bgtau aku nanti,leh lepak2,maki n gosip kat blog ko!

aLiQ_UM said...

ak highlight kat ko...
toksah nk kepit2 da.........

x jd r...
bia ak gosip lam blog ko je......
ak nk blog ak suci....
uhu~

I_Hate_Lolipop said...

suci la sgt blog ko tue.yg aku tahu tuan dia x pernah fikiran suci malah mulut dia yg laser lagi bertambah2 beban bahu sebelan kiri (kau dah byk dosa)