Wednesday, April 29, 2009

Adakah aku Lesbian @ Sebab kekeliruan mata?

Pagi tadi dalam kul 11, aku gi bangsar nak cucuk duit ayah masuk tadi. so gi la naik si Exora (nama scooter) aku tu. Sampai je kat Maybank, aku parking kat tepi laluan jln belakang tue. Boleh plak ada pakcik tua itam x sedar diri pergi hon2 aku, eleh stakat keta iswara lama tue nak kecoh berebut parking. ni lah rakyat malaysia, kalau dlm keta tu ada microphone sure dia guna ckp "woi,aku nak parking situ,ko moto gi tempat lain lah!" dan kalau aku leh upgrade Hon aku, aku nak bunyik dia mcm ni "Babi..babi...babi". so senang sikit maki habis2 guna hon.

tapi tak pe, sbb mata aku nampak satu pemandangan yang menarik dari satu sudut.
"giler hensem mamat nie", aku rasa aku dah jatuh cinta (err..buat kali yang keberapa pun tak tahu). Aku senyum kat dia, dia senyum balik. * OMG (bermula episod sedey)...bila dia dekat kat aku, hati berdebar2, ..tapi sentap aku bila suara, "sabar je dik org macam tu", alahai...tomboy rupanya. Tapi dia cantik..err..hensem. Ntah la tak tahu ayat seswai.

And hal ini buat aku ingat balik, tahun lepas as i'm not wrong lah. Masa tue gi lalu kat Faculty sukan..macam tu jugak aku terpegun tgk player bola tampar berjalan, barisan depan penuh muka ensem (mcm biasa aku jerit kat member tgh driving--> si eQi)..tgk kat barisan belakang,*Damn pompuan upanya. Tgk kat banner tepi tu tulis "PERTANDINGAN BOLA TAMPAR WANITA". so dgn pantas si eQi, kawan aku malebelkan aku "LESBIAN"

So aku tanya balik aku ni Lesbian atau mata aku keliru nih?

P/S: Ya Allah, aku taknak jadi lesbo, jauhkan aku dari semua ni. Amin. (bukan best pun pompuan ngan pompuan *duh)

13 Comments:

rieta said...

hahaha...slmt dtg ke dunia lesbo...ngeh3.. ermm...xde pape la wei.. slh pndg je.. aku pun salu cm tu.. kt bangi ni belambak je tomboy yg ensem.. tp aku stil normal k.. lesbo aku hny di fb sahaja..haha....

I_Hate_Lolipop said...

tu la pasal, muka suma ensem gile. aduh, luluh imankan ku.tapi tomboy syg awek tau,caring gile *OMG aku suka les ke?..matila.

rieta said...

oi...over lak budak ni.. bkn ko dh ade bf ke.. ati x teguh tul..

I_Hate_Lolipop said...

bf is for fun *hahaha (tgk kiri kanan,nasib baik dia takde blog2 ni)

peAnut said...

heyyy..ak suke nihhh..
sukenyeee..ak mmg suke usha nihh..tp ak xske usha pompuan ensem,
ak suke pompuan santek n howt!!
klu lesbo pon kire due2 howt la..hakhak
syatol n rita jgn riso, korang
ak xusha..wakaka

I_Hate_Lolipop said...

siot je..peanut ko ingat si Aman k.aku takde makna nak kat pompuan..nanti bunyik *pap..pap (huhu faham sendri ar)

~ilyanie_usyuk~ said...

siottt
ko minat aku x?
wkakkakaa
mesti takda nafsu dekat aku kan?
hiks..

weyh bila Eqi ngan Nik nak buat belog jugak?
hehehe~

I_Hate_Lolipop said...

ko nak diaorang buat blog supaya blog gadis2 jadi liar! mcm tue?..haha

sbnarnya aku minat kau,dlm diam dow,takkan nk bgtau.sok aku hantar strawberry salut choco k?..(huh romantic aku ni kan?)

~ilyanie_usyuk~ said...

Ouchh melting hati ku
hahaha~

Nak pizza jugak plz??
and Cizi wedges
N cheese Cake
N Nugget
N dabel cheese beger

HAHAHA~

Di dalam diam, aku mencintaimu...
Wkakakakaa

I_Hate_Lolipop said...

ok sayang, for you anything i will..

*pastu masa kau tido,aku cekik sampai mati! dlm hati aku ckp,"pompuan spesis ni x leh dibiarkan,kaki kikis!tamak!hati busuk!"..haha

~ilyanie_usyuk~ said...

siyottttt!

jatuh la aham aku dowh
HAHAHA~

~ilyanie_usyuk~ said...

eyh typo!
Saham daku darlingsss

:p bweekk

I_Hate_Lolipop said...

aku ---> cepat2 gi kat tanah nak samak *sgt geli!