Thursday, April 30, 2009

Si Cacat Tengok Friendster aku!

.....si Cacat dalam bulatan.....

Aku tak pasti kenapa Cacat tu tengok friendster aku berkali-kali atas sebab apa. Ni dah masuk kali keberapa dah ni asyik tgk aku je. Adakah kerana dengki atau terkejut aku ada balak lagi bagus dari balak skema dia tu. And skarang aku dengar dia dah tak ada kawan.OMG, What a pity,sampai hati diaorang xnak kawan u.*sorry la tu bukan aku nak ckp mcm tu kat dia. Yang aku nak ckp kat dia ialah.."PADAN MUKA KAU,HUH HAMBIK NAK SANGAT!"

The Story is : Kawan satu kolej aku rampas BF aku (relationship 2 years 3 months) about last year. Senang2 je amik hak orang tanpa segan silu, sebab dia guna formula ini :

PINJAM baju + kasut+ tudung + beg + baldi air = BF pun kebas juga

P/S : Janganlah amik barang or rampas hak orang. Tak baik, one day tuhan tetap akan balas. Wallahualam..

Kepadamu si Cacat, aku sudah maafkan segala kesilapan, dan segalanya aku sudah aku halalkan. So pergi jauh2 jgn ganggu hidup aku. And jgn jugak cari aku kat padang masyhar,aku busy nak mintak maaf ngan org lain.

13 Comments:

~ilyanie_usyuk~ said...

eyh baik hati jugak ko ni eyh?
memaafkan orang laen.
X sangka aku.
(kelip mata laju2 sambil buat muka innocent giler HAHAHA~)

I_Hate_Lolipop said...

Hal lama, tp syukur gak sbb mamat tue buat perangai,as a reward,aku dapat barang bagus *haha

~ilyanie_usyuk~ said...

barang bagus??
apa yg bagus weyh?
Apa?
HAHAHA~

I_Hate_Lolipop said...

barang ---tut--- (maaf perkataan adalah terlalu lucah dan disekat oleh owner)

ala..aku baru nak bgtau ko, x leh approved lak word tue! *cit

adwani said...

betoi ke weh?

~ilyanie_usyuk~ said...

cane ko tahu?
jangan ko da check ke hape?
Wkkakakakkaka

tut* tut*

ainul's said...

HAHAHA aq nk gelak same...lepas jer barang yg x brapa brkualiti tu..
dpt brg baek weyh...rezeki tuhan..haha
yg x brape nk elok 2 kasi je kat langau tu. ceh ainul pon jd jahat gk neh

~ilyanie_usyuk~ said...

erk ko edit balek eyh entry ni?
wohoooo
maka lebih sopan.
from beruk-->langau!
Nice

=)

I_Hate_Lolipop said...

wanie : yup, btoi la yg aku jadi sengal brapa bulan tue.

ainul : haha..mari gelak bersama,tuhan maha adil kan enul.ko faham,aku faham siapa dia.ainul ko mmg jahat pun *aku jujur ni.

ilyanie : yup, sbb aku simpati lak kat dia,so taknak la kejam sgt,so i've edit it to some kind more polite lah sikit!

ainul said...

aq bangga ada kwn yg jujur mcm ko..caittt aq pon kna sekali..haha

I_Hate_Lolipop said...

aloh..aloh,nak aku tipu ke?kay

"ainul ko sgt baik.ceronok kawan ngan kamu" - ayat sgt menipu!

PuTeRa Mak AbAh said...

bape org musuh ko nak cari kat dunia nie syg woiiiiii..bmaafan la ssama pmpuan...wakakaka

I_Hate_Lolipop said...

aku bukan nak cari musuh.ni mmg dah jdi musuh aku.dlm list aku ada ar dlm 3 musuh.ok what,3 musuh je,x byk.