Wednesday, August 5, 2009

Geli - geli yang TAK BEST!

Petang tadi about 6.30 p.m, housemate aku yg Bisex tu masuk bilik aku dalam keadaan mamai. Aku bukak pintu sebab aku nak bagi bilik ni pernafasan yang sempurna.

Aku duduk kat depan laptop, chating melting..then dia baring kat tilam aku belakang aku juga..

Tiba-tiba...kaki dia sentuh peha aku sambil gesel2 perlahan....(yuckss!!!)

Aku terkaku! Agak lama dia gesel slow2 kat peha aku...then......

Kringgg!!! (nasib baik la kawan aku call....)

i said, " err...Intan, aku nak cakap ngan kawan aku jap, leh tak ko....(wat isyarat suh dia kuar jap)"

Keluar je Minah tu, terus aku tutup pintu kunci dan selak pintu sebaik2nya....haaa....

P/S: Thanks to Mr.In sbb call aku by that time. selamat buat seketika. and semalam juga si ina (housemate lagi sorang) bawak scandal dia dari Melaka yang juga merupakan tunang orang. aih~

14 Comments:

Lionel Azry said...

wah bagi no die! :P

I_Hate_Lolipop said...

serious ko nak??? aku bg kang.

DIK AN said...

Jock2 cenggitu mmg taste Saruk a.k.a pengomen pertama.

[z@ck] said...

hoh..bahaya tu weyh..
tatooottt!!!

Marina Monroe said...

Dah mula berani try seduce pulak, better tell her straight to her face that you are not into such affair. Dont allow her the second attempt. Laknatullah betul.

Da' daffodil D said...

pack up n leave the hse cepat!!!

Solehah said...

yuckk..errr..ade eh org ppuan mcm tu..

xraypapatango said...
This comment has been removed by the author.
zan-xray said...

Ada ke geli2 yang best.. haihhhh

j4l4k said...

Mula2 gesel2 pastu gosok2 and then lu pikirlah sendri,Parah!!! Cepat2 lh check out sis...

~ilyanie_usyuk~ said...

gile ah.
macam da makin parah jek
wahahahah~

=)

::LiYa:: said...

ah...byknye aku ketinggalan cite...
rumate ko lesb ke?

MiSs mRs JuE'aRe said...

better ko balh sblum terjebak....ko pun tau kan cmner...

ugly duck said...

dia tau x ko ade blog neh?...nnt dia tau ko cite sal neh kat blog mau dia marah kaw2..haha