Tuesday, August 18, 2009

::I miss my adek::


Balik kg ni takde Harith rasa bosan plak. selalu kalau aku balik dia ada je..leh sembang, berlawak2 buat aku marah and adakala leh buat aku emo (merajuk gedik) ngan dia. ni dia dah takde mood aku bosan sampai tahap nak mati :(

Harith kakak bosan la, balik la oii.

P/S: betuilah orang kata, masa dekat tak nampak...dah jauh baru nak rindu.*sigh

7 Comments:

ZARA 札拉 said...

hehehe~

ku sudah duduk rumah dekat 3 bulan, tak rindu adik dah~

hahaha~jahat daku~

[z@ck] said...

miss my bro tooo...
=(

Paan Tanpa Adik said...

Taknak rindu saya ke?

ugly duck said...

adik aku taknak balik rumah sebab dia baru dapat PTPTN..siot je..

weh..ko tgh bercuti ke skrg?..dah abeh blaja ke?

I_Hate_Lolipop said...

zara: jahat sikit takpe, Allah tak marah.

z@ck: rindu...rindu aku syg merindu (tempo dangdut)

paan xde adik: Tak sbb ko TANPA ADIK.

ugly duck: kalau aku pun x balik.enjoy dulu.hahaha.ko jgn lupa bayar ptptn. aku kat umah cuti sem break seminggu.ujung taun ni abes.

zan-xray said...

Berkumpul bersama semula saat paling indah. Setelah dewasa ni payah nak balik kampung sekali kat rumah bonda. Ada je yang ada urusan lain.

I_Hate_Lolipop said...

yerp...abg sulung sibuk ngn bini, abg no 2 balik jumaat ni, me n adik x balik, ntah apa dia buat ntah..suma busy bila dah besar.sian bonda.