Sunday, August 2, 2009

::Skandal / F*ck Buddy/ Bisex::



Aku baru masuk rumah sewa ni awal bulan 7. dah macam2 aku belajar (belajar doesn't mean aku buat apa yg aku pelajari, okey).

Aku ada sorang housemate ni, serious scary. 1st aku berkenalan lepas move in dalam rumah ni. Selalunya kita kalau baru kenal, sure tanya2 latar belakang sikit (mcm ice breaking session), tp dia ni lain giler :

housemate: kau kalau duk sini, kena MYOB lah.
aku: owh, ok faham.
housemate: ko virgin?
aku: huh?
housemate: ko virgin x? aku tak virgin.
aku: ohh..aku virgin lagi.
housemate: owh really? wow...lagi satu aku nak bagitau, aku ni BISEX. ko faham kan?
aku: ermm...faham (serious aku dah takut time ni)
housemate: ko smoking? aku ni smoking..bukan aku je, si ina (bukan nama btoi) pun smoke gak.
aku: tak, i'm clean.
housemate: ko ni baik lah ni?..(dia gelak2)
aku: x baik sgt n tak jahat sgt..

Tapi yg style tu, dia ni pandai masak..haha.lepas dia masak dia ketuk pintu bilik aku and sambung sembang lagi.

housemate: aku nanti akan selalu bawak skandal aku tau, or f*ck buddy ke. tgk la, kalau aku bosan ngan BF aku.
aku: owh...(aih~ ko nk main leh tak kat hotel)
housemate: tapi tu la...sebenarnya aku boring la skang.
aku: pesal lak boring?
housemate: ye ar, aku xde GF..boring giler.dulu housemate yg amik bilik ko ni GF aku tau.
aku: owh ek?..apsal dia out?
housemate: dia pindah keje.. erm...(sambil dia isap rokok), ko je lah jadi GF aku (sambil gelak2)
aku: hahaha....(takut sial time ni)..I'm straight sorry.
housemate: hahaha..ala part time.
aku: alamak, aku lum solat asar ar..k nanti sembang lagi (taktik larikan diri)

P/S : aku belajar mcm2 tentang hidup. sgt scary sbb dalam seminggu aku ngan housemate tadi berdua je.yg lagi 2 orang selalu balik umah (balik kg). katanya dia buat suma tu nak balas dendam kat BF dia yg pernah "main" ngan orang lain. Tapi cara dia nak balas dendam, sgt stupid!

MYOB = Mind your own business

21 Comments:

Marina Monroe said...

Slow2 cari jalan pindah jer...

Da' daffodil D said...

kalau x boleh pindah, ubah la die. :D

peAnut said...

denggg!!!
ko jgn terpengaruh naaa..

DIK AN said...

No! No! U milik I. Hahahaha!

zan-xray said...

err.. MYOB tu singkatan kpd apa? sorry le aku org kampung.
ko pandai2 le jg diri.
selalunya tgk kat tv ngan paper je. wah yg ni kawan sendiri mengalami,nnti leh la cerita lagi perkembangan semasa lalalalala.

adawiah.zaini said...

eww. hati2 je. tp lg elok kalau pindah kot. even MYOB pn, dosa subahat tu ade. huhu

I_Hate_Lolipop said...

Marina Monroe: Yes boss, sdg usaha nk cari house lain.

Da' daffodil D: Nak ubah? nak tgk muka dia pun takut.

peanut: dun worry babe, i'm straight.wakaka..

Dik An: ko nak ke minah lesbo tu? haha.ko biar betui.

zan x-ray: MYOB tu mind your own business.akan di updated ttg dia slagi aku mampu.

adawiah.zaini: tu la pasal, aku nk cari umah sewa, tapi susah.xnk aku menanggung dosa dia.dosa sendri pun dah selambak.

sayalahfaizul said...

tergamam kejap... open minded pun ade batasan die... awak carila umah laen...

MSBH said...

hahha...
aku rasa ko akn ternoda x lama lg...
aku xtau la...ati2..
baik ko punci pintu guna pack lock paling mahal nye...
kang dia msuk blik ko ms ko tido...
mampus ko..hahah..

so..bhati2 la no...
ko pindah la..
bhya tu...
kang BF ko melepas..

[z@ck] said...

baik move out..
tak ley MYOB.. dosa ko kna tanggung gak..
bukan nak berlagak baik..tp itulah kenyataan..
tp lg bgus klu kau dapt ubh dia..
=)

Signorina Syima said...

kadang2 seronok.... kekadang macam menakutkan kenal pelbagai ragam manusia ni kan??

Hedayat said...

aku just nak gelak je ..
"kekekekkekekekekekekekekeke"

~ilyanie_usyuk~ said...

Erk...
macams eram jek weyh.
Nape ko tak dok kat ymah dlu?
Pindah ah weyh.
Jangan ternoda suda
wahahhaa

=)

I_Hate_Lolipop said...

sayalahfaizul: thanks, tp fikir2 sem ni je.rasa malas nk cari umah lain.

MSBH: haha statement ko mmg kuang hajor.ape la aku ni bukan Bi ngek.ke hang dah minat kat dia.nanti aku bg contact no.

z@ck: rasanya org mcm tu dah susah, dah liat x makan saman.kalau ko brani, pe kata ko je ubah dia.jgn jadi mangsa dia dah ar.

signorina shima: yer sronok, sbb x yah baca majalah mastika dah.tgk sendiri live.tapi seram giler babeng.

Hedayat: ko gelak2..ko suka kan nak sakitkan hati aku.tau la ko minat "housemate aku tu"...dia tunggu je nk no fon ko.hahaha

ilyanie: serious weh...haha skang aku kecut ni maclong.umah lama runsing otak duduk.

MiSs mRs JuE'aRe said...

hahahaha gilos...ko jgn beb terpedaya...mulut dier msti manis gle babenh hahahha

adi's wife said...

catul.. kalau aku.. nak balik umah pon kene pikir 10kali...aiyaaa tatutttt...

cookie devine said...

Malam tido ko kena mangga btl2 bilik ko.kalau x kuar paper esok.

I_Hate_Lolipop said...

juare: haha aku takkan terpedaya babe.ko giler? ko ingat aku ni lesbo ke?x best la stakat "pap2" jer.

adi's wife: aku pun takut zaza, ko fikir la aku terperap je dalam bilik everytime balik umah.

cookie devine: nak beli mangga pun kalau dia nak rogol, kena gak.aih masuk paper? adakah glamer @ sengsara?

j4l4k said...

Bagi aku benda mcm nie dh tak TABOO utk jaman skrang.Open gila bahbi!!!
Dosa belakang kira pahala tolak tepi...

Ingat dari mana kita datang ke mana kita nak pergi!!!

P/s:Gua syorkn lu pindah umah secepat mungkin, lmbat laun lu mesti terjebak nnt...lu Xbleh ubah dia,percayalah!!!

I_Hate_Lolipop said...

thanks j4l4k...tu yg takut gila bahbi (tiru ko)

fndrocka said...

larriiiiikkkk