Sunday, July 26, 2009

Tahun ni akan ada lagi ke iklan raya yang best???

Dedicated to :: Allahyarhamah Yasmin Ahmad::

Satu benda yang best masa dekat2 nak sambut raya selain dari beli baju raya and sibuk ngan kueh mueh adalah ::> Iklan raya by Yasmin.

Aku selalu tak lepas nak tgk iklan yang Yasmin Ahmad buat. Mmg touching giler. And tak leh tanding iklan lain.

Now beliau dah takde, akan adakah iklan best setanding beliau lepas ni?? *sigh

Aku paling suka iklan raya by Yasmin Ahmad 2007 - yang buat kat stesen keretapi kuala kangsar and kisah terambil cokodok orang lain..

P/S: Al-Fatihah ~

6 Comments:

zan-xray said...

Patah tumbuh hilang berganti.
Semoga cita-cita dan keinginan arwah semasa hidup dapat diteruskan oleh rakan2nya.

I_Hate_Lolipop said...

yerp..semoga makin ramai insan creative mcm beliau..

[z@ck] said...

al fatihah...
=(

j4l4k said...

Arwah Yasmin Ahmad dan P.Ramlee punya persamaan :)Inalillah...AKU hanya mengetahui sebesar zarah betapa tingginya Makrifat MU YA RABB...AL-FATIHAH.

~ilyanie_usyuk~ said...

ko memang. ape2 berkaitan ngan kuala kangsar ko suke. Hihik

=)

I_Hate_Lolipop said...

ilyanie usyuk: yes mmg la aku suka, dah kg aku.eqi pun suka giler kot.haha ke dia x pernah endahkan kg sendri?