Wednesday, July 8, 2009

:: Si Itik Miskin ::


Itik ni bukan anak org kaya, atau anak menteri mahupun anak Raja. Tapi perangai mengalahkan anak Donald Trumph. Tahu la kamu suka barang branded and cantik, tapi mulut jangan sedap jer nak ngata orang miskin. Ayat kamu tu tak klakar lah, cuba kamu tgk betui2:

"aku taknak salam kamu, nanti kena badi miskin"

Walau kau x ngata aku, tapi bila kena kat member aku, rasa sakit gak dengar. Jangan sampai mulut aku rasa nak laser and bagitau siapa kamu sebenarnya.

Harap kau baca ni, ubah2 lah perangai, jangan tak mengaku kau anak orang susah, nanti takut tuhan balas...abis la hidup kamu masa tue...

P/S: kepada kawanku yg terkena tu, sabar..x lama nanti kawan2 standard dia tu akan tahu siapa dia. Masa tue kita buat tarian inang depan dia ek, tanda padan muka.haha...Cheers~

14 Comments:

Hedayat said...

semoga rezeki aku , kau dan kawan2 kita bertambah ... amin

DIK AN said...

Dia bukan duck. Dia f**k.

zan-xray said...

lain orang lain ragamnya.hati orang tak sama walaupun rambut sama itam.yang penting ati kawan ko tu mau baik kan kan kan..
lama lak tak makan itik.nyam2.

[z@ck] said...

pesal kerek sgt manusia tu..?
=$

I_Hate_Lolipop said...

Hedayat: amin...dah kaya jgn blagak mcm mangkok ni.

Dik An: dia bukan je F**k..malah segala2 yang celaka ada pada dia.

Zan x-ray: sedap ke itik? rasa apa? mcm ayam ke?

z@ck: mmg kerek giler..kalau u tgk depan2 style dia mmg x boleh blah.

~ilyanie_usyuk~ said...

erk menyampah gilerr.
annoying seyh.
Mesti pompuan kan?
kaya sangat ke dia?
HAHHHA~

I_Hate_Lolipop said...

ilyanie: pompuan yg x sedar bahawa dia miskin. nak buat macam mana...mmber2 standard dia suma x tahu yg dia bukan duduk kat TTDI.aku tak sabar je nk tunggu pecah tembelang dia.

greenieycactus said...

ni drama ke kisah benar?wahaha

I_Hate_Lolipop said...

erk???
maaf sy bukan stesen tv yg nk paparkan drama semata2.

FdausAmad said...

hah..konfem dia dok Kokdiang..

ini q i L L said...

smpai hati nye die kate gitu
ishk

zan-xray said...

huhu .. sapa orang kokdiang tuh..

I_Hate_Lolipop said...

FdausAmad: hahaha.bukan ar, dia dok perak gak.

ini qill: sbb hati dia smpai la dia ckp mcm tu.maybe nk wat lawak kot,tapi masalahnya lawak dia tu x klakar.

zan-xray:org perak juga...

j4l4k said...

Jangan salam AKU nnt kena badi KUTU hahahah...