Wednesday, June 24, 2009

Kaki tercabut dari pedal kereta!

Lama diam sbb busy - Bawak kereta manual dalam masa 2 minggu ini sahaja ke :

Kedah : 5 kali

Ipoh : lebih dari 10 kali (tak terhingga)

Sg. Siput : 5 kali

Taiping : 2 kali

Kuala Lumpur : Akan datang ini jumaat (pergi balik okay)

Kelajuan yg dibenarkan oleh Bonda : 90 km/j (bahaya laju2 katanya)

P/S: Lama2 mcm ni leh pakai kaki palsu aku nih *aihh ---> cuba mengeluh

12 Comments:

mr. azizan said...

oo patut le lama tak nampak.. ke pusing semenanjung rupanya. mai taiping tak bagi tau pun.
manual atau auto masing2 ada kelebihan. Kalau manual kelebihan dia banyak pijak pedal ekeke.
TQ atas kata2 nasihat kat blog sy.

I_Hate_Lolipop said...

haha...ape guna manual kalau leh bwak x lebih 90? manual best kalau race ngan keta myvi or kancil yg budget laju, and brani angkat2 lampu..cis!

j4l4k said...

Biar tercabut kaki jgn tercabut nyawa.Ingatlah org yg di sayang!!!

lucky said...

heheh.. mntak upah n mak..
bru ilang rse lnguh tu kot..
hee.. :P

ugly duck said...

dulu wat lesen guna auto ea... :)

I_Hate_Lolipop said...

j4l4k : habis kalau dah tercabut kaki, mcm mana nk drive?

lucky : er..x baik la.air susu mak pun x terbalas lagik, dah nak mintak upah2.

ugly duck : haha, ko ni biar betui,mana ada org amik lesen guna auto.ape daa...

DIK AN said...

Apa lagi? Hire la sorang driver!

::LiYa:: said...

apsal ko p sg siput 5kali tapi tade skali pon singgah umah aku????

I_Hate_Lolipop said...

Dik An : byk la, nk bayar ptptn ni pun setengah mati, nk hire driver..x pun ko je jadi kan senang? murah pun murah.

Liya : haha..maaf aku menurut perintah je, jadi driver mcm ni la. lagipun rumah ko system GPS aku x dapat detect.sorry.

::LiYa:: said...

ah camnilah ko....

j4l4k said...

Tercabut kaki,pakai kaki palsu,hohohoh!!!(",)

I_Hate_Lolipop said...

Liya : alah majuk lak, gate umah ko asyik tutup je..mcm mana nk masuk?

j4l4k : xnak kaki palsu, nanti main lawan lari tertanggal..malu~