Tuesday, June 16, 2009

Seks: Gaya Asas

video

video ni tanpa sengaja aku amik, mula2 aku x fikir lucah...tapi tgk 2 3 kali..semacam lak. hahaha..

Video ini adalah bukti bahawa masa kita belajar merangkak, kita dah diajar basic pendidikan seks. emm..no wonder...

Nama pelakon dalam video ni Mr.Hilman...


20 Comments:

DIK AN said...

Harap2 dia besar besok x jadi pervert mcm Saruk la.

nur nina said...

hahahahha.. lawak2~

~ilyanie_usyuk~ said...

HAHAHA~
Menganiaya anak buah sendirik whoo

=)

Muahahahaha

j4l4k said...

Absolutely A.D.I.D.A.S Ahaksss!!!

mr. azizan said...

err,,, teruja lak tengok wakaka.sian budak tu niat suci tak pikir pe pe pun hehe

FdausAmad said...

lu memang anarkis..

jom lepak blog gua

Ad Rifza said...

Hahaha...lawak..harap2 dia mendapat ilmu yg betul..hehe

I_Hate_Lolipop said...

Dik An: siapa saruk? dia x pervert, insyaallah..

nina: klakar ker best?? hiks

ilyanie: ni bukan anak sedara aku lah, anak sedara aku style lagi dari nih..*i guess

j4l4k: A.D.I.D.A.S stands for what?xpaham

mr azizan: teruja? teruja bagaimana? takpe besar nanti dia akan faham.

FdausAmad: ok, aku pergi usha jap lagi..

Ad Rifza: mendapat ilmu yg betul perlukan guru..hahaha

lucky said...

hee.. pemikiran yg kreatif.. :P

ije said...

cian baby hilman. dia baru nak merangkak. susah payah tu. tapi disalahtafsir lak. uhu

j4l4k said...

A.ll
D.ay
I.
D.ream
A.bout
S.ex

I_Hate_Lolipop said...

Lucky: Kreatif bila part nih..hehehe

ije: cian dia? xlah,bagus dia sbb cepat blajar.

j4l4k: owh itu rupanya...haha

ugly duck said...

siot tul...kecian kat dia..haha

I_Hate_Lolipop said...

salahkah aku??? huhu

keSYAFIQASALIMan said...

kecik2 rupenye kite dh blaja bende2 mcm ni..mmhh

I_Hate_Lolipop said...

tahu takpa..sapa yg playboy skang ni mungkin masa baby diaorang lebey advance dari ini.

Anonymous said...

aper la dosa budak tu di zaman kehidupannya lampaunya...huhuhu..tak yer dik hilman...practice make perfect..

Signorina Syima said...

ko ni otak boleh tahan kuning yer?? budak tu tgh merancang untuk merangkak, ko bajet dia buat posisi doggy la???


astagfirullah... meh sini aku nak baca doa n tiup kat ubun2 ko...

I_Hate_Lolipop said...

x tahu siapa: haha..kita ada kehidupan lampau ke?

signorina shima: kalau otak x kuning, something wrong la..gaya dia mcm posisi doggy..tapi sgt handal.

I_Hate_Lolipop said...

x tahu siapa: haha..kita ada kehidupan lampau ke?

signorina shima: kalau otak x kuning, something wrong la..gaya dia mcm posisi doggy..tapi sgt handal.