Sunday, June 7, 2009

My Bestfriend's Wedding..


..Azuha and her hubby (azuha is my BFF) dia sudah kawen..

Azuha my BFF sudah kawen. Congrats....yay! lepas ni tunggu dia gemuk, lepas gemuk...POP! kuar baby. dapat anak buah baru..

Seronok pergi kenduri dia sbb jumpa balik member lama, gosip2..kumpul stories yang banyak sangat, sampai senget bahu kiri!!

And ini adalah 1st time aku tengok wedding yg ada hadiah paling banyak. wowowo..nanti aku kawen aku nak listkan setiap member mesti bawak hadiah yg berbeza..ahaks..my wedding..my rules.

And ada juga member aku yang baru bertunang sudah mula menampakkan kegatalan nak kawen ...Tak kurang jugak yang bercouple...Hawa and her BF HaQimi.


...Si Gadis yang tak tahan nak kawen, this is Liya..

P/S: Aku nak kawen lagi 10 tahun, kawen belum wujud dalam kamus chenta aku. One question!! KAHWIN itu best kah??

Kawen = kahwin

14 Comments:

::LiYa:: said...

hahaha..
bungok je ko!!!
aku tahan lg la weh...
chup!
hawe pon ade ke arituh?
apsal aku tak sempat jumpe....

Signorina Syima said...

kawin itu best.. taim buat anak... hahahahha

I_Hate_Lolipop said...

Liya : kau x sempat sbb ko busy nak balik..sonok tau...

signorina Syima: itu sgt pasti, hahaha.tapi lepas ada anak, best kah?

puterahati said...

bila plak tun cik punya blog nie..???
lalalalala

::LiYa:: said...

aku tanak balek lg...tp sue ade kenduri kat tempat len plak...hhu...
oh!
seharusnye anak2 menjadikan perkahwinan tu lebey bermakne...
tp msti susah nak time perubahan mule2 tu kot!

peAnut said...

hurmm..kwn kO yg sOrang ni
ak xbape prasan la muke ni..
mybe slalu cnfuse btween jua n hawa..hee..btw,
kO klu nk kwen ajak i ye..hehe

I_Hate_Lolipop said...

puterahati: dah kata maybe after 7-10 years from now.x ready utk kawen.

Liya: aku nak anak, tapi taknak bapak dia.buley? kawen kontrak setahun.

Peanut: Nie kawan baik aku, aku kalau kawen buat senyap2 je.yang aku nak labur lebey masa honeymoon..*hiks

~ilyanie_usyuk~ said...

kejadah labur lebey time honeymoon plak? huhu
kawen tak ajak, aku bersilat depan rumah ko kang.Hiks

I_Hate_Lolipop said...

bila lak aku kawen?? mesti la melabur lebey masa honeymoon, Venice ke, Rome ke...

::LiYa:: said...

bley2!
ko g bank sperma je la...
cucuk kat ko!
hahahaha...

I_Hate_Lolipop said...

aku nak sperm yg Class A..ada kualiti..haha

::LiYa:: said...

hahaha...
ovum ko class A jugak x?
kalu bley,baru ley bercantum!
kah3!

j4l4k said...

Ramai btul cucu Hawa yg merenyam kt sini hik3...

I_Hate_Lolipop said...

maaf ya, bukan merenyam...gatai jer..