Tuesday, June 2, 2009

Hospital ~


...bobo the bro -> penat ...

Aku busy ulang alik ke hospital - Bonda masuk Wad (Have a hearing problem *telinga sebelah kanan)

Jumpa Dr. Hensem - hati sangat girang, tapi sayang dia korek hidung kat public (mungkin tu kaedah utk hilangkan stress) *tapi still yark!!

Bonda tak reti duk diam, jalan sana sini sbb dia boring.

Aku and bobo the bro seronok sbb dapat makan waffle.

Aku nak tido- sok kena gi ipoh lagi, antar kete gi servis dan teman mak.

P/S: Waffle tunggu aku esok ya. En.teddybear coklat maaf sbb busy.....143

6 Comments:

A.I.Z.A.T said...

so skang bonda camne?
dah ok ke telinga?
harap ok ar ek..
ok drive elok2 g servis keta.
hehe..

mr. azizan said...

tugas anak lah pulak jaga mak ayah kan kan. errr ko orang ipoh ker huhu adehhh

I_Hate_Lolipop said...

AIZAT: tQ, tapi bab servis kereta jadi malas...sbb bukan kereta aku, kalau kereta aku, hari2 pergi servis.

Mr.Azizan: bukan org ipoh, org kuala kangsar..mai la rumah (bawak ikan semilang skali)

::LiYa:: said...

mak ko kat spital mane?
patut la ko senyap je...
huhu...

j4l4k said...

Harap semuanye OK!!!

I_Hate_Lolipop said...

Liya: kat ipoh...sok aku teman mak aku.

j4l4k: tQ..harap semuanya okay..