Friday, September 11, 2009

Aku nak Mesin Masa !!!


(yg peluk aku tu no.2 yg atas, abg sulung)

Rindu masa time kecik2 :

  • main mercun dgn abg2...
  • beli baju raya - dulu mak aku kata abg aku no.2 pernah pilih gaun putih ropol2 utk raya (nasib abg aku bukan pondan skang ni)
  • berbuka sama2 (semua satu meja - suma makanan ada)
  • beraya rumah ke rumah - abg aku no.2 siap buat jadual sesi pagi and petang utk kawasan terpilih.
P/S: Rindu sgt saat indah tu..wish skarang aku still kat masa lalu..(aku pernah ingat kalau kentut leh batal pose - (aku sgt bodoh saat itu, okay!)

~SELAMAT SHOPPING RAYA EVERYBODY~

9 Comments:

Paan said...

Abg you no 2 tu cantik x? Hehehehe...just kidding. Eh, belanja I selai seluar. I x shopping apa2 pun lagi ni.

::LiYa:: said...

makin lame raye makin tak bape nak meriah kan....tak mcm mase kecik2 dulu...

I_Hate_Lolipop said...

paan: seluar apa? seluar dlam?

Liya: yes...but at least ko sronok sbb celeb raya with abg zack...hihi

Lionel Azry said...

puasa penuh tak ni?

zan-xray said...

dah dewasa ni kena la pulak melayan budak2 yg datang rumah. petang penat + ngantuk makan lemang ketupat tido. malam tgk tv tak pun g jalan.

kendut leh batal puasa. msti muka ko ngan tutttt merah sbb tahan kentut hahaha

I_Hate_Lolipop said...

Lionel : ko tanya aku yg pompuan of cos la tak penuh...adeh..kang penuh pregnant ke aku?

zan : leh la bg duit raya...i 23 baru, masih kanak2.tidak bekerja n berupaya..

j4l4k said...

Family Values... :)

I_Hate_Lolipop said...

yes mr j4l4k....family values..em...

~PakKaramu~ said...

Hari lebaran dengan takbir