Wednesday, September 16, 2009

~Drama Lesbian di Bulan Puasa~

...ni la CD tu, giler ghairah cover dia..ORI tue...

Haha..baru tadi aku masuk dalam rumah je terus nampak CD DRAMA LESBO housemate aku.
Fulamak...giler ahh....CD ORI dia beli okay.. aku teringin nak tgk tapi rasa mcm geli lak..so aku pendamkan dalam hati sbb ni bulan puasa.

*****Another case*****

Aritu budak housemate aku 2 orang main buat love bite kat badan...

Housemate 1: "Diyana..ko nak aku buat love bite tak kat badan ko?"
Aku : "Ko pernah dengar tak housemate mati kena tolak dari tingkat 9?...kalau nak try ar"

Dia gelak2 apa yg aku ckp tadi, pastu sambil isap rokok geletek2 housemate no 2 aku...adeh!

So aku terus blah dari rumah tanpa libatkan diri dari pesta Lesbo tu...

P/S: Kalau ada org sewa rumah RM300 kat KL ni...dah lama aku pindah...*sigh and sigh again

14 Comments:

j4l4k said...

Doormate gua dulu pown penah wat party lovebite mcm2,depa uat kat dada,kat leher dan tempat X sensitif.

p/s:Kami hanya memcuba sesuatu yg baru AHAHAH!!! SIAL!!!

zan-xray said...

Masih menghormati pendirian kau kawanku.

dah lama nak tanya pe perkembangan dok rumah tu

Anonymous said...

ape kate...bgtau kat umum ko bukan ape eaaa.....aku gay

mrs sam said...

hebat...mmg hebat housemate ko

I_Hate_Lolipop said...

j4l4k: haha...pelik gilos.xde mende lain ke ko nak cuba?

zan-xray: paling baru skang ni adalah, budak2 ni x buang sampah kat luar umah.sial je...makcik depan umah bising.

xde nama: ko ckp apa? boleh tulis elok2 x..

mrs.sam: runsing sbnarnya..so sgt tak sabar nk grad ni.

ugly duck said...

wes..nak pinjam cd tu bleh tak?...haha :D

I_Hate_Lolipop said...

ko serious nak pinjam nih?

ugly duck said...

yg straight ade x?..
haha..gurau je... :P
mlas la nk pinjam..tau ko xnak bagi

Mr Swat said...

huhuhuh..... apo da... macam2 lak yer.... sembelih jer 2 org tuh... huhuu

I_Hate_Lolipop said...

ugly duck: kalau ko nak pinjam sure dia bagi la..

Mr.Swat : kalau mampu ku sembelih.masalahnya kita dalam Negara Malaysia..naya je kena tangkap.

Lionel Azry said...

gua nak pinjam boleh tak?nak layan la :P

I_Hate_Lolipop said...

aku try tanya dia...silap2 dia nak pinjam ko ..huh?

j4l4k said...

Age of Curiosity...mcm lu jugak.Try & Error.

fndrocka said...

giler bahaya.pengaruh tak baik utk kau..mesti kau dah tgk macam2 kan kan