Thursday, September 17, 2009

|| Tagged by Ugly Duck ||

Aku kena tagged by ugly duck

7 Raw Facts About Me :


1. Jahat (mungkin nakal la kot better)
2. Bertukar-tukar pasangan - sekali kena dump, 2 kali dump org.
3. Di black list masa form 5 sbb kantoi bawak condom ke sekolah (tp aku beli ni sbb ingin tahu)
4. Mudah emosi sebenarnya
5. Terlalu sayangkan adik lelakinya
6. 1st kiss adalah masa 5 tahun ( time main askar2 dgn anak jiran)
7. Cepat pelupa (so kalau aku ckp jgn potong, aku akan lupa hal penting yg nak ckp nanti)

7 situations that scare Me :

1. Everytime tgk citer seram.
2. Gelap
3. Mak panggil aku dengan nama penuh (meaning ada yg tak kena)
4. Kantoi apa2 saja dgn Mak/BF
5. Kena ugut dgn ex Bf yg phsyco ! (serious gelabah)
6. Hilang one of my family (i really love him)
7.Setiap kali exam ( time ni akan ada je org meninggal yg aku kenal)

7 current songs :

1. Zee Avi - Just You and Me (Si dia kasik aku)
2. The Cranberries - Zombie (lama tp aku suka)
3. All American Rejects - Gives you Hell
4. Faizal Tahir - Cuba
5. Faizal Tahir - Bencinta
6. Katy Perry - Thinking of You
7. The Saturdays - Up

7 Things I say Frequently :

1. I Love You
2. Celaka
3. OMG - Oh My God!
4. Ya Allah
5. Ayah nak duit sikit..
6. Sit - tapi actually aku nak ckp Sh*t!
7. "Pernah tak dengar orang mati sbb ....."

7 Most valuable and sentimental things of Me :

1. Teddy Bear Angel
2. Surat Cinta lama
3. Sumer Novel yg aku beli
4. Gambar2
5. Lappy
6. Scooter Ixora ku..
7. Sijil - sijil segala mak nenek..

7 First time in my life :

1. Kiss anak jiran masa main askar2 (dia anak Tok guru ajar aku ngaji ok)
2. Tengok member Tadika terpelanting kena langgar depan mata aku.
3. Tipu mak gie dating ke Ipoh dengan BF (aku kata mmber ajak teman gie Teknik ada hal.)
4. Mengintai orang isap dadah kat blakang kedai kat Masjid Jamek KL.
5. Dukung adik aku yang tersayang - sgt happy ada kawan akhirnya.
6. Di tikam kawan sendri ada affair dgn BF aku.
7. Nikmat jatuh cinta - form 5

7 Lucky Person :

1. zan x-ray
2. Dik An
3. Dayat
4. Lionel Azry
5. Nyah
6. Peanut
7. Shukri

P/S: Jawablah bila free... rindu masa lampau plak rasanya *sigh

12 Comments:

peAnut said...

bahek..nnti ak jwb..
cmbest lak tag nih..=)
btw babe, slamat ari raye..
mai la dtg umah ak ye..

I_Hate_Lolipop said...

thanks to mr.ugly duck dia yg buat tag ni..hehe..

k babe aku datang, make sure jgn masak sama je stiap rumah.

zan-xray said...

adeh.. kena gak soal siasat ngan encik polis.

Lionel Azry said...

buat2 tak nampak..

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com . Berhati-hati di jalan raya.

p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami di Malaysian Blogger Community

I_Hate_Lolipop said...

zan x-ray: do it for fun lah...

lionel azry: brani ko buat2 tak tahu yer..

zan-xray said...

ok.. telah membuatnya tapi belum siap. masih dalam draf :p.
bagi la email kat email ni.. pang kang haha
zanxray@gmail.com

Hedayat said...

tak abis2 dgn adik ko .. sakit mata aku tgk

I_Hate_Lolipop said...

sbb ko nak sakit mata ngan adik aku?...ko pun adik aku kan?

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

~PakKaramu~ said...

Visiting your blog

::LiYa:: said...

tag aku tapi x drop kat chatbox.naseb la aku rajin merantau.