Tuesday, October 13, 2009

Jatuh Chenta !




Aku dah jatuh chenta dgn Camera DSLR... wekk mahai sgt takde duit nak beli..(thanks AliQ coz kasi aku pinjam and try). Target baru aku nak beli mende alah ni.


Setakat nie aku hanya mampu pakai Digicam Samsung yang hanya mampu amik pic macam ni :




P/S : Kawan aku suh cari sugar daddy kalau nak cam ni cpt..tp sugar daddy plak taknak kat aku.haha. Aku mahu Nikon...Nikon... (lepas abis study harap dapat kerja leh beli).

11 Comments:

zan-xray said...

perghhh cantik gambar ko ambik ni..ada bakat.
moga2 cepat la dapat dslr nikon impian hati tu.

Dalam entry ni gambar siapa tu ye.

Paan said...

Abis, bila je nak kawin?

Eh?

boysebol said...

canon la..terbaek

I_Hate_Lolipop said...

zan xray: tQ...masih lagi study cara nak amik pic..nama dia Valerie Rue - Sarawakian..

Paan: eh? kawin ngan DSLR ke? lum lagi, jodoh x sampai lagi.

Boysebol: Aku mahu Nikon juga!

ugly duck said...

aku pown nak bli..
basic dslr d40 harga dalam 1.6k jugak tu.....

mane nak cekau duit..hmm...

I_Hate_Lolipop said...

aku cita2 nak D80.jom kita merompak.kaedah yg mungkin bernas bila difikir.hurmm~

Nabil Fizri said...

selera lu same gn gua

I_Hate_Lolipop said...

selera je...duit xde..(si miskin yg mohon simpati)

yans"dalamjeda" said...

berapa harganya ya?!

Lionel Azry said...

bersyukur ajelah =P

I_Hate_Lolipop said...

yans: RM3000 mungkin.

Lionel: hurm...stakat ni aku bersyukur.sedang plan nak mencuri.