Wednesday, December 23, 2009

kenapa ADIK? ANAK?


Aku tak paham kenapa penis dipanggil adik? and ada jugak kawan aku kata ada jugak yg panggil anak. Huh?... takde nama lain ke, cth: si manja/toy/mr.geli-geli.

isu ini timbul masa aku chat ngan sorang mamat ni:

mamat: eh you..adik i dah bangun.
aku : owh ada adik yer? umur berapa?
mamat: eh kan sy cakap sy bongsu.
aku : tadi kata adik?
mamat: bukan, yg bawah ni..dia dah jaga.
aku : gtg, bye.

****blurrr****

okay aku admit aku blur. cuba panggil penis ke, atau bahasa2 kasar yg selalu guna. baru la paham.

P/S: Aku rasa mcm sumbang mahram or rasa mcm ntah pape kalau panggil mende tu adik. So guys sila ubah nickname penis anda.please ~

10 Comments:

Hedayat said...

aku panggil kotey .

Paan said...

I namakan I punya sebagai Matt 'Mad Dog' Henry.

zan-xray said...

erkkk... betul gak tu mcm sumbang mahram lak ye.
kalau panggil burung leh kot hehe

I_Hate_Lolipop said...

Hedayat: hurm...mmg la.cuba kasi nickname bagus skit.

Paan: pergh...superb nama tu,ntah2 ko chat guna nick tu ek?

zan: tau pun..tapi sila namakan birdy..haha baru sweet.

Nabil Fizri said...

Gua namakan Nur Amina.

j4l4k said...

AHAHAHAHA...menarik

Slang yg digunakan berbeza mengikut keadaan,tempat serta individu itu sendiri...

Adik adalah satu slang@panggilan yg rasanya umum pd lelaki merujuk pada organ pembaikan jantan...even kawan tamil gua pun pakai slang trsebut.

p/s: Penah dgr orang brnama Panis???

'AQILAH said...

err...

I_Hate_Lolipop said...

Nabil: kenapa islamic sgt?

j4l4k: panis tak pernah,panau pernah..org asli.so meaning ko panggil adik jugak la?

aqilah:speechless??

wenkhadi said...

aku nak namakan keris taming sari...hahaha...baru ade nilai pahlawan..

~camsi la entri ko ni...

I_Hate_Lolipop said...

hahaha, style.ko ni berdarah pendekar melayu sgt kan.