Sunday, December 20, 2009

Ibu saya si Remaja Dewasa !


bersama anak teteknya (panggilan manja kat adik aku)

Dah lama sangat tak balik Kuala Kangsar. So lepas amik mak kat KLIA, aku balik kuala sbb mak tak boleh drive long distance dah. Manual la katakan.

Rindu sgt jumpa family. So agak busy la balik kampung sbb kena pergi kenduri kendara, tapi best sbb dapat lepas rindu kat mak. Rindu Gegirl sangat2...ouch~

Ibu saya adalah seorang remaja dewasa and she is a SUPERWOMEN

Tapi sejak bermenjak ni tgk picture dia macam org muda pulak, tapi umur dah 52.
 

dengan athlete basikal bincang nak minang aku..haha


dah pandai amik picture sendiri

P/S : On da way after tol Duta, ada kes menarik.. Pak Cik Tua naik Rolls-Royce ngorat mak aku. Agak gatal la pakcik tu, walaupun geli tgk gaya ngorat pakcik tu tapi dia agak ensem. AND THE MOST IS I LOVE MY MOM .

9 Comments:

Shahrul Azry said...

lu duduk kuala kangsar?apsal gua tak pernah nampak lu?kah3 =P

Shahrul Azry said...

lu duduk kuala kangsar?apsal gua tak pernah nampak lu?kah3 =P

kawie2020 said...

hehehehehe... ni yg buat kawie teringat kat mak kawie nih.. awal pagi esok nak call mak kawie...

p/s: thanx to remind me...

'AQILAH said...

comelnyer..

zan-xray said...

macam tu ke panggilannya untuk anak manja mak hehe.
orang tua ada cara skil ngoratnya sendiri,
orang muda caranyanya sendiri

I_Hate_Lolipop said...

azry: haha mmg ko x nampak aku sbb ko org JB..gile.

kawie: no prob bro, ingatlah sementara dia ada..kang dah takde..xkan nk call gambar plak kan.

aqilah: siapa comel?

zan: haha..nama tu sbb dia tak boleh kalau x sntuh susu gantung dia..sampai umur 6 tahun still isap lagi. anak bongsu la katakan...

zan-xray said...

oo patutla dapat gelaran., ekeke.. sampai umo tahun lagi tu menyusu ish ish ish... suka yer.

Paan said...

Shahrul azri bukan orang JB. Dia berketurunan yang berasal dari perak yang cuba menyamar jadi org Klang. Hanya menyambung study di UTM. Apa kena-mengena dengan entri? Ntah. Lantak la situ.

I_Hate_Lolipop said...

owh, cilaka..berpura2.sok aku jumpan Azlan suh buang negeri dia ni.