Friday, December 11, 2009

Kerja + Politik = Menganggur!

Apsal la nak cari kerja cikai2 (part time) pun ada politik. Aku tekan2 punat mouse ni, click..click..pastu ada plak menda alah ni.

Gambar boleh ceritakan segalanya :


P/S: Politik...politik, runsing kepala!

11 Comments:

j4l4k said...

Gua sokong parti Tupperware jer...parti lain gua campak belakang

Shahrul Azry said...

kalau gua kompom tak lepas..gua mane sokong mane2..

iezat n hobbes said...

lu nak ke penyokong umno jadi cikgu kat malaysia ni?
jahanam budak2 beb

I_Hate_Lolipop said...

j4l4k: haha, sama la kita. bila nak ada reunion . leh tukar2 tupperware.

azry: aku pun tak lepas la...sama.

iezat: no komen, hal ni tak patut campur dalam hidup. nak mengajar ke, or nak suruh budak2 tu berpolitik.think of that!

faiq said...

salah disisi undang2 ni...
aku penyokong gun n roses..mcm mne, lyk x?

Zuewairy said...

tanya jang..hahahaha

wenkhadi said...

bese la tu..kena main politik...
aku dulu masa interbiu jawatan EIO, siap diorang tanye nama Adun. Ape jadah Adun kena mengena ngan sistem komputer?..

dayat_q said...

ape kate ko buat2 tak nampak , then skip for next advertisement , takde la pening2kan kepale ko ..

I_Hate_Lolipop said...

faiq: aku penyokong Persatuan Pinggan Mangkok pun tak layak, ni kan ko.

zuewairy: haha...kalau aku tanya dia, pjg berjela.silap2 ajak aku buat demonstrasi.

wenk: adakah dia giler? nasib x tanya detail, isteri ADUN nama apa, kat rumah gantung bendera apa...haha

dayat: aku telah cuba, tapi aku rasa sakit hati sbb sampai tahap ajar budak tadika pun nak kait politik. i am malaysian, so perkara ini bukan remeh.

kawie2020 said...

semua org nak berpolitik.. bila ade kuasa semua nak guna kuasa nk kembangkan pengaruh politik..

I_Hate_Lolipop said...

yes....sgt betui..tapi jgn libatkan masyarakat, mostly kanak2.