Wednesday, December 9, 2009

Hidup Nomad!

:: view kat balcony rumah, nampak bukit and sbb tu sejuk mcm cameron ::

Aku dah pindah rumah baru, yay~

Seronok sbb : 
  • tinggal dengan member since kecik2 - kira memang BFF till the end.
  • duduk berdua je (tapi kami bukan lesbo)
  • seronok sbb rumah ni apartment harga RM600 sahaja (standard la paling murah KL)
  • security okay 
  • parking ada
  • kedai ada - macam2 ada.
  • LELAKI KACAK - MERATA-RATA..hahaha
  • Jiran - budak bujang - budak Kolej.
P/S : tapi aku still sakit hati sbb owner rumah lama kata aku tak bayar deposit, rupanya budak rumah tu pakai duit deposit aku bagi dulu. haish ~

12 Comments:

peAnut said...

wahhh..bestt!!!
boleh tumpang x klu ak ad tebiu kt sna??hehe

I_Hate_Lolipop said...

boley....boley dipersilakan...tilam ada, bantal ada, suma ada.tuala pun ada.bawak berus gigi ngan baju je.

Shahrul Azry said...

bila nak buat open house?

wenkhadi said...

boleh tumpang biri2 jantan aku kat belakang rumah ko x?..mane tau ade can mengawan ngan biri2 ko. hehe

'AQILAH said...

semagat nak pindah tiba-tiba datang.

misztasya said...

catul gi je belasah dak umah lama ko tu huhu

I_Hate_Lolipop said...

azry: aku tak buat open house, aku buat party buih.haha

wenk: maaf biri2 aku nak hantaran 12 ribu.haha

aqilah: move je..tapi pastikan ada laki best.

taca: aku nak bgtau kat majlis agama, hawe kata dapat duit 300.huhu

dayat_q said...

nape balcony ko nampak macam penjara ?

faiq said...

gatal je ko..duk rumh sblh bdk2 laki..hahaha

I_Hate_Lolipop said...

dayat: sbb keselamatan anak gadis penting, bukan penjara.

faiq: bukan gatal, ni lumrah hidup.hiks~

zan-xray said...

cepat betul ko pindah randah ni.
kejap sana sini.. tak pe la asal bahagia dan gembira.

I_Hate_Lolipop said...

zan: la...dari himpun dosa, baik pindah.