Saturday, December 26, 2009

Musibah~

:: yang ini ke, atau naza GTR ?? ::


Motor aku rosak lagi.aku rasa aku n ixora mmg tak ada jodoh kot. sekarang aku dah tangkap cintan dengan si kawasaki klx 150..vroommm....vroommm...or adakah perlu pilih GTR?

thanks to wonderpet sbb sedia membantu (ayah n my friend hajar). sorry tak ada mood sangat nak cerita hal yg berlaku kul 3 pagi tu. arghhhh~ (otak kejang sbb aku lumpuh takde transport)

P/S : Pendapat korang tentang motor ni? sila jgn diskriminasi hanya kerana aku perempuan. be honest...

14 Comments:

peAnut said...

Kawasaki>>ak xmuat nk tumpang..

GTR>> hOyeahhhhh!!

Shahrul Azry said...

gua relax2 je jalan kaki sambil pegang payung =P

Hedayat said...

aku sebagai seorang adik , aku rase sesuai Kawasaki KLX utk ko .. absorber power .. kalau ko amik scooter lagi , pakai 2 bulan , absorber kong . sbb skuter berat !

betol tak kawan2 ??

p/s : SILA BELI KAWASAKI TU OK !! TAKDE SANGKUT BUMP KAT UM TU LAGI. (marah ni) .. haha

faiq said...

aku vote scrambler

j4l4k said...

Scrambler doh!!! Lu kan minah kentel!!! Gua vote KLX

I_Hate_Lolipop said...

peanut: kecikkan bumper ko,insyaallah leh tumpang.

azry: mmg la, sbb ko pakai skirt tak seswai naik motor.

dayat:haha..bagus.aku pun dah tangkap cinta dgn KLX

faiq:good...thanks for ur vote

j4l4k: aku suka komen ko ni.yes aku mmg minah kental..esok aku pujuk ayah utk KLX

wenkhadi said...

bagi aku ko patut bli GTR la....tapi GTR tu still auto macam skuter jugak kan (kalo aku x silap la)..

~kalo aku jadi ko,baik beli nouvo LC ngan helmet Arai or shoei j force..hehe

Zuewairy said...

ko layak naik motorboat jer..

I_Hate_Lolipop said...

wenk: aku tak minat LC. stakat ni hanya ada 2 undi dari GTR..huhu

akak zue: motorboat? aku tak mampu..aku miskin.

[z@ck] said...

ak rasa yang merah tu cun skit..
nampak tough..
=)

~PakKaramu~ said...

Pak Karamu menziarahi anda

I_Hate_Lolipop said...

zack: cun sikit je?
pakkaram: blog anda berbau politik..maaf.

zan-xray said...

GTR ler.. tapi aku rasa moto ni tinggi gak..
nak letak barang pun tak de tempat.

apa2 pun duit ko, suka ati ko la nak angkat apa pun hehe..

I_Hate_Lolipop said...

aku mahu kawasaki klx jugakkk...hahaha