Thursday, December 24, 2009

Malay PiG?????


kecik? tak dapat baca??? click sini "malay pig katanya"

aku benci budak2 macam ni!..and x faham motif kata malay pig? bukan ke diaorang yg makan ba alif ba ya ???

P/S: dia ni budak UMT, pape pun i love malaysia...

19 Comments:

j4l4k said...

Sila beratur aku no. 1....

peAnut said...

fack 'em!

I_Hate_Lolipop said...

j4l4k: ko nak komen ke ko nak cop tempat komen?

peanut: haha..nasib bukan budak UM..dah lama aku antar kat TNC.

zan-xray said...

huh tak de akaun Fb la pulak..
apa ceritanya???

j4l4k said...

Hehehe...sorry!!! komen sy Melayu Bodoh Cina Babi OK tak???

(The positive aspect of negative thinking)

I_Hate_Lolipop said...

zan: budak UMT, budak pompuan ni x suka melayu kat IPTA.dia kata melayu hantu, yg kawan dia kata melayu babi.

j4l4k:x okay la.sbb x semua cina makan babi, x semua melayu bodoh.kalau melayu bodoh, habislah malaysia.

j4l4k said...

yg remeh temeh disekelilingku...dimana cinta klau semua org fikir mcm tue??? still in state of denial,ignorance, double standard dlm kehidupan sebenar... yg melayu fikir mcm nie,yg tionghua pikir mcm tue...nothing, zero,empty.

I_Hate_Lolipop said...

hahaha, sometimes ada betoi gak ko ckp. tapi tu pandangan masing2.tapi takde makna kalau asyik ckp jgn racist pada melayu, sedangkan bangsa lain tak pernah hormat melayu.

Daffodil D said...

member kau ke tu? siat bontot sekor2!!

Anonymous said...

klo xsuke dok ipta, nape masuk..?
bukan bangse2 hanjing ni jugak ke yang beria2 mintak bukak kuota untuk diorg ke..?
even mrsm pun dah bukak....ni la bangse cilanat....

'AQILAH said...

hum...whatever dieorang nak cakap apa..

faiq said...

pukul bdk tu jom.

I_Hate_Lolipop said...

daffodil: sorry bukan mmber aku, mmber kepada mmber kawan aku.

no name: x semua hanjing.yg jenis racist mcm ni je yg hanjing!

aqilah:good

faiq: ko nak pukul ke? xnak ngorat amoi tue?

Paan said...

Racism = Stupidity.

wenkhadi said...

aku nak balik ganu...aku cari dia...aku halau dia balik tanah besar china.

j4l4k said...

Kerana poliTIKUS kita dipecah & di perintah.Prejudis itu telah dicipta sekian lama kerna sistem itu sememangnya masih dipratis...

I_Hate_Lolipop said...

paan: yes they are.

wenk: tu pun kalau dia nak.kang silap2 mengadu kat MCA plak.

j4l4k: kalau buat style indon sure tak jadi mcm ni..sbb melayu baik hati kot..huhu

Mr.Clive said...

inilah namanya sampah

I_Hate_Lolipop said...

yes they are