Friday, January 15, 2010

Apple Juice je pun~


:: air ni sedap, mcm zapple::

tadi aku nak gi buang sampah. So bawak la botol besar Apple Juice ni guna tangan je sbb kaca. Leh pulak budak2 kolej kat area umah aku ni ckp :

"Pakai tudung pun "minum" ke".

Aku blurrr at first. Pastu baru aku pasan botol kat tgn aku. Bodoh ke hapa budak ni aku pun tak pasti. Apple Juice je pun, salah ke kalau beli dalam botol??

P/S: mentaliti org melayu kadang2 memang cetek~ terus aku x jadi buang sbb xde tong kaca.

17 Comments:

Hedayat said...

kesian ~

girlmansion# said...

x psl2 kena sound plak kn.... kesian...

Marina Monroe said...

Tak de exposure lansung tapi nak sound sound org..kenapa tak baling jer botol tu kat dia org..ngee

I_Hate_Lolipop said...

dayat: mmg kasihan...huhu

girlmansion: nasib sorang tu je ckp mcm tu.kalau ramai2 dah lama mampus budak tu.

marina: malas nk belasah sbb diaorang mmg ditakdirkan bodoh.so biar je la.kang ketuk ngan botol tambah lagi bodoh diaorang tu.

zan-xray said...

botolnya je seakan botol yg mabuk tu. tapi kita boleh beli sebab cuma jus je kan..
aku pun suka zapple... sedap.

I_Hate_Lolipop said...

a'ah best rasa ala soda.

j4l4k said...

Recycle it all bout sustainable...go green

I_Hate_Lolipop said...

tong kaca xde...

misztasya said...

pasni ko minum air epal beli dlm plastik je ok...senang pas minum campak je xsape pun tau hehee

[z@ck] said...

erk..
cakap tak pakai otak kot..
lagu tu la jadinya..
haish

I_Hate_Lolipop said...

tasya: hahaha...pasni baik ko suh aku minum air masak..

zack: budak laki itu sgt kasihan..bukan x pakai otak.biasa la kalau ngumpat nk pantas tp bodo.

wenkhadi said...

bese la tu...kalo x busuk ati bukan melayu

I_Hate_Lolipop said...

wenk, aku setuju statement kau...

blueCITY said...

mereka tengok botol tuh macam botol arak, tu yg depa kata cam tuh,
heeeeeeeeeeee....

I_Hate_Lolipop said...

biru, sbb depa otak takmau bg luaih sikit.pikiaq biar habis.kalau nak ckp pun tanya dulu, main tuduh dah dapat dosa..

Signorina Syima said...

kenapa tak hayun je botol tu ke muka orang tu?? bingai nau orang kita sekarang...

I_Hate_Lolipop said...

saya tidak mahu masuk penjara kerana si bodoh ini..hihihi