Thursday, February 4, 2010

Jom Chit Chat Online ngan aku ~


chit chat ni lagi best..tapi time aku online la... dgn ada mende alah ni, korang leh :
  1. sembang apa saja dgn aku.
  2. luahkan perasaan - sakit hati, bf main kayu 3, dendam, pendapat
  3. isi masa lapang
  4. kenal aku lebih rapat - aku ni sebenarnya baik n can be a good friend. hehe

P/S: berfikir masa depan aku, lepas convo nanti ~ chat kat tepi ni, tulis nickname sudah.

10 Comments:

zan-xray said...

ko nak jadi Docter lover ek...
"sembang apa saja"
ko biar betul .. kang terjerat kang tersipu2 ko hehe

I_Hate_Lolipop said...

meaning terjerat? sila explain..bukan aku nk jadi doctor love.saja isi masa lapang jadi counselor haha.

zan-xray said...

Terjerat dengan topik ntah apa2 nanti...
tak de pun add ym ko tu. kat mana ko simpan?

I_Hate_Lolipop said...

lol... tepi ni haa...side bar ni. ko type je.

wenkhadi said...

bila ko nak konvo???

I_Hate_Lolipop said...

wenk..bulan 7.ko nak kasi hadiah ke?

wenkhadi said...

haah...nak bagi bunga :)

I_Hate_Lolipop said...

yabedaibeduuu... kalau kau xde masa aku convo aku tuntut! hahaha

wenkhadi said...

takde la...aku nak bagi bunga berjenis elekronik menerusi email...amacam?...aci x? kui2

I_Hate_Lolipop said...

ceh *padang sinis pada kau yg kedekut.