Sunday, February 7, 2010

Aku bukan the next Yuna

:: Freeman Acoustic Guitar (aku punya)::

Semalam aku dapat HADIAH dari seorang hamba Allah ni, dia kasi duit suh beli gitar yang aku suka. hehehe mak kata rezeki jgn tolak. So semalam aku pun mengembara ke Endah Parade , Sri Petaling KL untuk cari kedai yg aku usha kat tenet [Empire Guitar] jual gitar murah (seswai la aku pun beginner je)

Dah hampir 2 tahun aku x naik LRT, so hari tu aku pun naik la, at first gayat sikit tapi dah ok la.

:: aku pergi dgn BFF aku ni ::


:: aku suka sbb ada BURUNG, aku suka "burung"..hihihi::


:: and at last, kawan aku ni pun beli gak satu::

P/S: Aku bukan nak jadi Yuna aku nak jadi mcm [Alyssa Bernal]. Amik masa gak nak belajar gitar ni..tapi aku akan berusaha sebagai hobi baru. Thanks for the present, MR. R. Finally, i have a new hobby (0.O)

19 Comments:

Shahrul Tanaka Safeai said...

owh bulan =P

I_Hate_Lolipop said...

aku bukan yuna...aku bukan yuna..*cuba kawal minda dari ke arah Yuna.

Paan said...

Jadilah Rodleen Getsic.

I_Hate_Lolipop said...

hukk?..xmo la..muka dia mcm senget je.mcm apa je.

wenkhadi said...

belajar gitar guna software guitar pro...

zan-xray said...

alamak ... aku memang suka tengok perempuan main gitar.
Aku dah mula meminati ko ni hehe.

I_Hate_Lolipop said...

wenk:kasi la aku link wei..

zan: owh zan, aku lum jadi artis lagi zan..hahaha

Alimaz-Kembara Terasing said...

cantek gitar......main satu lagu....

wenkhadi said...

cari kat torrent....ko pandai tak guna torrent?????

I_Hate_Lolipop said...

alimaz: hahaha..kena pelan2 baru leh main lagu.

wenk: ala...aku tak reti la torrent.

Signorina Syima said...

eh.. "burung" apa ko suka?? kekekek bunyi lucah disitu...

best ke main gitar?? nak main juga la... tp rasa cam buang masa... nanti mesti blog terabai...

misztasya said...

nak jadi alyssa bernal ke dear??i love her so much..main kasi power body kasi lentik sket...lesung pipit dah sama caiyok catul u can do it bebeh....muahhsss

I_Hate_Lolipop said...

syima: hihi..rasa2 apakah? saya sgt suka.seronok juga bila pegang gitar n rilex santai sambil tgk langit yg indah.gitar takkan lalaikan kalau kita tahu manage.

tasya:yes..yes! aku mahu jadi mcm itu. even amik masa aku akan cuba.ngeh2~ thanks caca.

::LiYa:: said...

aku pon suka burung.
btw,sile petik gitar kat knduri kawen aku.
bley?

I_Hate_Lolipop said...

nyah, ko kawen bila weh..kasi la aku kad.aku nak buat semangat masa depan.hahaha

P/S: siapa je yg tak suka "burung"?

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

hahah syatul like burung hahahah hebat heheh wah siapakah yg sponsor itu?? adakah si burung?? hahaha jgn jadi YUNA i don't like her huhu be ur self dear...jum2 kiter wat konsert

I_Hate_Lolipop said...

yang sponsor adalah rahsia..jom je wat konsert..ko nak main apa? kayu tik tok?

Rara said...

wehh,gler ak jeles ko bli gtar..gtar ak tali dh ptus..waaaa..

I_Hate_Lolipop said...

rara, ko beli la tali gitar.murah je wei~