Tuesday, March 16, 2010

Berharap :)

Aku usha2 photo kat Facebook kawan, then nampak picture ni :)


P/S: Tapi manusia tak perfect, sentiasalah bersyukur dengan apa yang ada. Kalau nak yang macam ni, sila lah jadi GF yang terbaik, tersexy, terhebat.

Er...aku harap aku leh jadi makhluk paling SEXY untuk si dia :P

16 Comments:

peAnut said...

peAnut like this ;)
kalu kt fb leh like kn..
huehuehue ;p

::FAIZ FARISH:: said...

no 8 cam tak berapa nak setuju.... hahahaha

dila john said...

ahahhah..
aku pon tak setuju juga yang no 8 tu.

wenkhadi said...

hoi hoi...tengah hangat bercinta nampak!!

Ms AiReEn MoHd said...

poyo la pulakkk tak yah nisemua..wakakakaka

I_Hate_Lolipop said...

peanut: like yea? haha..me too :)

faiz: kau kena sabar sikit, kata nak kawen, tunggu berejam pun berkira.haish~

dila: kau tak setuju takpe la kalau kau jenis punctual.

wenk: eheh? tgk la header aku Love Edition kot..haha

airen: pada aku perlu..walaupun x semua dalam list, sedikit perlu ada.huhuhu

[z@ck] said...

kim slm kt dia =P

faiq said...

ish nk sexy je

fndrocka said...

selain number 3..semua tu ciri2 aku..percaya..miahahaa

I_Hate_Lolipop said...

zack : insyaallah akan disampaikan.hehe ;)

faiq : mustilah..penting kot.

fndrocka: perlu ker aku percaya? kalau betui, baguslah..huhu

Paan said...

Aku pernah jadi macam ni pada si dia yang pun membalas dalam kadar yang sama. Tapi Tuhan lagi sayangkan dia..

I_Hate_Lolipop said...

Paan : owh, sorry to hear that. tapi kau dah buat yg terbaik bukan :)

Atan Athen said...

ad k laki yg memiliki ciri2 tersebut???hehehe

I_Hate_Lolipop said...

ada...pasti ada :)

Melissa Mjb said...

ahaks. mcm best plak bende alah ni. tp no.8 tu kurang setuju. aku xsuke menunggu n ditunggu. ngehehe. ko ni skrg b'bunge2 jek eyh. muahaha. tahniah la cikk!!!!

I_Hate_Lolipop said...

haha thanks..

eh ada kisah lelaki tunggu awek dia dari kul 8pg sampai 11 baru awek dia siap tau..tu mmg lelaki superb sabar oh.