Monday, March 15, 2010

Berlari & Bergoyang

:: worth every cent of my money::

Sumpah hari ni adalah hari terbosan aku duk kat umah. sampai nak makan pun pikiaq nak makan apa. So tetiba plak rasa nak makan mende alah ni. (semalam dapat wang sedekah dari ayah). Dari kecik pilihan aku adalah Pizza Hut SAHAJA. (aku setia pada pizza hut). Domino's Pizza tak best, tak mantap dan tak menggiurkan !

Ekoran dari hal ini, maka aku perlu berlari setempat dan menari poco - poco dgn berdendangkan lagu:

Elvis Presley (T_T)


P/S : Teringat kenangan makan bersama Si Dia kat Pizza Hut. ouch..~

TIPS: Tolong kasi aku tips nak kecikkan peha ni. bantulah insan malang ini ~

8 Comments:

Atan Athen said...

sedapnye pizza...

peAnut said...

woh woh woh!
pijahat!
aummmm~
errr..nk tau jgk kcikkan peha dan bontot(ak xtra sket..tmbh bntot)
wuuuu~

::FAIZ FARISH:: said...

wah piza sedap....

I_Hate_Lolipop said...

atan: sedap dan buat lemak aku tambah.

peanut: haha..aku juga sama, rasa mcm bumper ni makin naik.

faiz: go grab it!

zan-xray said...

ada orang tu tunjuk kan aku pizza ni time aku lapo.. tak patut tak patut.
Kedai pizza kat tempat aku ni jauh la pulak. aku bedal roti canai je la. ada la bentuk bulat gak :-)

I_Hate_Lolipop said...

keji kan org tu zan. sian kau, takpe la zan. janji kau makan kan.

zan-xray said...

1 hari 2 entry ya. Mesti tengah rajin ni.
Tip nak kecikkan paha ===> gi berenang la kot.

Terima kasih la tag. huaaa malasnya aku nak buat. seolah-olah disoal siasat encik polis. Tapi tag tu menunjukkan aku antara orang yang rapat dengan ko la kot hehe. Ke musuh ketat?

I_Hate_Lolipop said...

musah ketat! haha