Tuesday, March 2, 2010

Perempuan kena TABAH


:: picture ni sweet, aku saja letak ::

LUAHAN RASA SEORANG GADIS :


kak syatul, L sedih sgt pasal dia.. L tau kak syatul xleh tolong L but L perlu someone to talk yg kenal dia sendiri. L rasa hilang semangat. L rasa L lain bile dgn dia. my attitude changed bile dgn dia. ni dia dah xde L mcm x tentu arah dah.

can i have his picture, untuk L jadikan pengubat rindu.

AKU KASI REPLY :

as a women, pls do not act like stupid L. u deserve someone better who can commit to u. kalau ya dia ada lain, i think it means he has someone better than you and he never think about what u feel for him.never. so L, kak syatul x backup him, sbb dia lelaki and kadang2 mungkin dia x berguna dgn perangai yang suka girl sana sini. i love u like my sis. so stop acting mcm perempuan tiada harga diri. faham maksud kak syatul? kalau skang ni dia ada text u or call, jgn layan, maybe he keeping you just for fun.

P/S : Biasalah norma hidup, time BOSAN cari. Time dah jumpa yang cun/handsome/kaya, kita kena buang. Anggap je semua ni game of life. Teruskan hidup, cari yang terbaik :D

13 Comments:

Hedayat said...

betul ckp kak syatul ni. Semoga L tabah

I_Hate_Lolipop said...

kasihan L kan dayat...i'm sure she can get a better person than that fucking boy!

misztasya said...

sape si L ni syatul???buruk sgt ke dia...kalo aku jadi dia dah lama bla...perlu ke tunggu boy yg mcm tu...baik cari bf baru mana la tau kot2 lebih hensem n kaya ke haha dari tunggu mamat mcm tu menyakitkan hati lg ade la...

I_Hate_Lolipop said...

L ni baik,pandai,comei,penyayang. cuma mungkin kurang cun kot yg buat si mamat ni xnak. biasalah.. aku rasa L layak dgn org yg 1000 kali baik dari si lahanat tu.aku doakan terbaik pada L.

misztasya said...

ermm betul tu doakan yg terbaik je utk dia..pompuan baik utk lelaki yg baik kan kan kan :)semoga mamat tu mendapat balasan setimpal main2kan hati org je

Shahrul Tanaka Safeai said...

owh oke

I_Hate_Lolipop said...

taca : amin...semoga jumpa yg best.

sharuk: baiklah~

zan-xray said...

betul lah nasihat yang diberi tu.
Lebih baik tau awal dari dah terlewat.
Moga yang orang yang baik akan bertemu dengan orang yang baik juga.

I_Hate_Lolipop said...

kan zan kan?...

Hedayat said...

hampehh ~!! (-.-!)

I_Hate_Lolipop said...

(O.o)

Signorina Syima said...

lelaki kadang2 bangsat kan??

tak pe lah... itu la hakikat kehidupan..

I_Hate_Lolipop said...

hahaha...lelaki itu bangsat? yeahh~