Friday, February 26, 2010

Jika Lelaki Semua Begini


::Ribbon ni mamat tu pilih sendiri (pandai pulak match kaler)::

Hari tu aku kuar ngan adik angkat (<-- klik jika mahu lihat tuan dia) aku. Janji nak jumpa ingat nak lepak minum je. But then tetiba dia ajak aku gi Midvalley. Rupanya nak ajak aku beli hadiah kat BUAH HATI dia.. hurmmm...~

Dalam banyak2 barang kat situ BANTAL jadi hadiah. Alangkah bagus kalau semua lelaki mcm nii. Sila la lakukan perangai buang tebiat ni 2 kali setahun pun xpe.. ROMANTIS ~ ahhh...

Then aku jumpa plak satu benda yang memang aku tak tahan...grrr...~

TADA.....


P/S: kepada lelaki, belilah barang kat awek/bini/scandal dengan hati yang ikhlas. Aku suka sheep...sheep comei (takde kaitan dgn entry tapi aku suka)

TIPS: Barang yang perempuan suka!!
  1. Benda yang selalu dia sebut dia nak beli.
  2. Bear
  3. Bunga
  4. Apa saja yang comei (tapi bukan binatang - x semua perempuan suka kucing)
  5. Cincin
  6. Holiday berdua sahaja ~ hihihihihi

12 Comments:

wenkhadi said...

bestnye holiday berdua je.... hahaha...

I_Hate_Lolipop said...

yes..indah kan wenk? hihihihi (ulat bulu naik daun)

zan-xray said...

macam best je pemintaan perempuan yang #num 6 tu hehe..
bagus gak info ko bagi ni tentang kesukaan perempuan.

I_Hate_Lolipop said...

ala zan...pompuan suka kasi hint.cuma laki je lembap.so utk mudahkan lelaki aku kasi sikit tips.

Shahrul Tanaka Safeai said...

nanti dah kahwin tak yah beli bantal..itu je motif die ;p

I_Hate_Lolipop said...

hihihi..itu pasti ~ :P

::FAIZ FARISH:: said...

Aku pun penah dapat hadiah bantal dari sidia.. ntah dia bagi utk apa? so aku trima jelah. dah free... hehehehe

I_Hate_Lolipop said...

faiz, si dia suruh ko tdo n peluk n buat peta dgn indah la tu.

[z@ck] said...

betol!
bagi cincin pling sweet..
=)

Hedayat said...

hensem adik angkat ko tu syatul ..

I_Hate_Lolipop said...

zack: cincin kalau dah sumpah seidup semati ok ar...lagi satu lelaki jgn jadi bodoh kasi awek mcm2 tapi last2 kena tinggal..haha

dayat: erkk??? ko jgn puji diri bley?

Signorina Syima said...

kenapa barang elektrik tak termasuk??

eh jap.. aksesori kereta juga...