Thursday, July 29, 2010

Doraemon Pentipu!



Kehadapan Doraemon,

Mengapa kau memperlakui aku sebegini? Sudah berkali-kali aku cuba call kau, tapi kau tak angkat. Aku tinggalkan pesanan, dah masuk puluh2 mesej sudah. Hari tu aku call no pejabat, ada kucing betina suara manja ckp kau ada shooting. WTF! Kau kata dalam kad nama kau, yg peminat boleh telefon kau kalau ada masalah, dan akan bantu dgn segera. Tapi kau buat bodo tak layan aku time aku susah ape cer? sombong ko ek?

Aku bukan nak mintak banyak, cuma nak pinjam PINTU SUKA HATI je. Aku nak jumpa kekasih aku. Aku rindu dia :(

Yang Patah Hati Sebab Perangai Kau,
DIYANA AHMAD


P/S: Aku rindu dia, tolong...tolong :(


9 Comments:

aNiSa hANg tUaH said...

aku pun rindu doremon
kuih dorayaki
ngeeee

wenkhadi said...

aku nak pinjam helikopter yg letak atas kepala tu. Senang aku nak g keje

zan-xray said...

Sian Doremon jadi mangsa.
usaha la sendiri haha

I_Hate_Lolipop said...

anisa: aku tak rindu doraemon, rindu kekasih saya. dia sibuk :(

wenkhadi: senang ko gi keje? kalau hujan?

zan: aku cuba usaha, tapi aku kandas :(

fndrocka said...

ramai lagi peminat lain yang dia nak layan..setakat masalah rumahtgga kau kena settle sendirik.huhu

MUNAH said...

babe. jgn sedih
biar kekasih ko dtg pada ko
nk seribu daya. xnk seribu dalih!
setel!

Melissa Mjb said...

ni first time aku agak lampi dengan maksud yang tersirat dalam entri kau kali ni. serious!

jgn salahkan doraemon. salah kan tora yang tiru doraemon.

Paan said...

Nasib baik awek aku x pandai blogging. Aku dah rasa seriau baca entri ni dah ni.

lulz

j4l4k said...

Wei kawin lah wei...