Wednesday, August 18, 2010

Maafkan Saya Wahai Boyfriend





Maaf kerana selalu memberi dugaan pada you.


Selalu buat you stress macam duduk kat Wall Street,

Selalu buat you penat teman shopping macam pelari jarak jauh,

Selalu buat you jadi DJ tak rasmi bila i nak tido and takut,

Selalu buat you macam private bodyguard bawak barang itu ini,

Selalu buat you macam teddy bear pakai bateri AAA,

Selalu buat you macam kerani kaunter pertanyaan, tanya itu ini,

Selalu buat you macam tiang letrik tunggu i berjam-jam,

Selalu buat you jadi lawyer yang asyik menangkan i.


And banyak lagi yang i selalu paksa tanpa i sedar yang i dah susahkan you, tapi you tak pernah mengeluh, maaf kalau i asyik salahkan you. cuma kadang2 i terpengaruh dgn hormones, harap you boleh jadi doktor pakar sakit puan yang memahami. Apa-apa pun terima kasih sebab telah menjadi arkitek dalam pembinaan cinta ini. Saya mula cinta kamu dalam-dalam. Sumpah.


P/S: Aku baru beli sticky album warna black, lepas ni aku nak buat satu album tajuk "Tingkap Kecil Kami" . Err.. aku jiwang eh?

7 Comments:

Melissa Mjb said...

kau jiwang?

agaklah. kehkehkeh.

tapi macam sweet kau buat album tu. aku tak pernah ada. pakcik satria biru yang selalu simpan barang yang aku kasi dekat dia. tapi aku tak. keji bukan?

selamat bercinta!

zan-xray said...

Dalam hati ada cinta.. memang dah jiwang pun.

aNiSa hANg tUaH said...

wahh
bestnye entri ni..
cmni org bercinte..
best2
(:

ainul said...

mmmm jiwang???
agak la....ehee
"tingkap kecik kami" tu cute la

ajlaahassan said...

haaaaaaaaaaaaaa jiwang habis.....eyh aku peneman tau

I_Hate_Lolipop said...

to all : dalam hati ada taman kanak2 yg besar macam Genting Theme Park...*hiks

Signorina Syima said...

shweetnye... siap ada sticky album.. jeles makcik..

tp makcik dah tua... tak perlu kan ini semua...