Wednesday, August 18, 2010

Viva = Viagra


Hahaha..sebenarnya tadi, aku pergi youtube nak tgk Viva Perodua punya iklan, sbb nak bandingkan dgn Proton Saga. Entah macam mana lak leh kuar iklan viagra. Maka tangan aku pun tergatai click, and aku suka iklan ni. Sungguh romantis and ada ala2 citer The Curious Case of Benjamin Button (jadi makin muda).

Haih dah la bulan puasa leh plak tangan ni gatai click pulak. Bukan salah aku ek, tangan yang salah.




P/S: Tak boleh salahkan syaitan, dia kena ikat. Maka salahkan tangan. Hati tengah jiwang, iklan viagra pun aku layan (=.=')

9 Comments:

Ms AiReEn MoHd said...

hushhh terangsang dow.....jap panggil boy sementara masa mengizinkan neh...hahahahahaha

aNiSa hANg tUaH said...

wow wowww

dugaan bulan puasa!!

Melissa Mjb said...

cool gila!

kurang pahala puasa aku hari ni. kau tak salah. tapi tangan aku pon sama gatal pergi tekan PLAY =.='

I_Hate_Lolipop said...

aireen: hahaha...kau mmg Pantas dlm bab ni. aku jeles~

anisa: ya mungkin begini perasaan org chenta.

mell: diam2 sudah...aku red light xpe. kau pun red light ker???...

fndrocka said...

abis tu...bila nak order?

wenkhadi said...

terkena...!

[z@ck] said...

kurang pahala puasa aku ri ni..hahaha

Frodo Baggins said...

owhhhh.
yu sngaja perangkap ai kan?
tak baik yu. kesangapan ai terserlah
astagfirullah ...


>>___<<


viagra ... tongkat ali.
sokong local! hahaha

I_Hate_Lolipop said...

fndrocka: aku tak order...cuma suka tgk aksi romantis..

wenk: adakah kau sudah batal puasa? maafkan aku =.=

zack: aku tak sengaja =.='

frodo: yes..yes..i perangkap u. tahniah, u boleh pergi McD drive tru.silakan.. (tongkat ali lambat effect)