Tuesday, August 31, 2010

Etika Perpaduan Dalam Chenta

Gambar Sekadar Hiasan


Korang ingat asal cakap Etika, mende ni kaitan dgn semangat Malaysia je ke?

Haa...dalam chenta pun ada, baru petang tadi aku buat Etika Perpaduan dalam Percintaan bersama2 si Dia..

ETIKA PERPADUAN DALAM PERCHENTAAN KAMI adalah :

1) Sentiasa mengirim pesanan ringkas (SMS) sekurang2 nya satu sehari.
2) Dalam seminggu menghubungi pasangan dengan rasa penuh chenta.
3) Melakukan pertemuan penuh rindu dalam masa kurang dari 3 bulan.
4) Jangan makan banyak (demi menjaga perut dan tidak tido dari terlepas etika 1)
5) Sentiasa percaya dan bersemangat demi perchentaan yang harmoni di kemudian hari.

Bagi yang berchenta diluar sana, apakah etika perpaduan chenta korang??

P/S: Sebenarnya aku baru terfikir hal ni masa call dia ptg tadi. Yang jgn makan byk tu si dia buat untuk kesenangan aku dan dia. Kami akan berusaha untuk diet, peha aku dah macam ayam belanda kena cucuk.

8 Comments:

hamzah ian said...

ade jgk perpaduan eyh.. nice

MUNAH said...

etika kami:
TRUST LOYALTY LOVE ROMANCE

zan xray said...

menariknya etika perpaduan chenta korang ni ..
masa aku bercinta dulu2 abis call spi abis kredit. pastu ikut giliran pulak lepas tu.

[z@ck] said...

saling percaya antara satu sama lain?

Daffodil D said...

gila kau siap ada etika. aku sempoi je, buat ikut ketulusan hati. cewah. ha ha. selamat beretika! :D

fndrocka said...

jgn main kayu 3 dan jgn raba2 tak termaauk eh.ekeke

I_Hate_Lolipop said...

hamzah: ada...ada itu penting demi menjana kemakmuran.

Munah: aku suka part romance :D

Zan: itu namanya chenta penuh rindu..teringat kisah lama ke zan?

zack: good, dan disamping itu, tidak melihat wanita sexy.

Daff: kalau bas pun dah ada Etika Ekspres, inikan Chenta, pasti ada.

fndrocka: itu diluar etika, itu termasuk dalam hukum islam, dan akan menerima balasan hari akhirat.

wenkhadi said...
This comment has been removed by the author.