Saturday, October 16, 2010

Bidan Tetek Lanjut


Korang pernah dengar kisah Bidan Tetek Lanjut tak? Haha..

Aku teringat dulu ada kawan cerita kisah bidan yang ada tetek besar sampai jatuh. Lepas tu member aku kata dia macam ada bomoh-bomoh sikit la, kira kena balasan apa entah. Pastu tetek dia boleh libas ke belakang. Hebat kan? Cuba korang imagine - pergh~


Sebenarnya aku tertengok ada satu iklan Breast Cancer. Tu pasal tetiba aku teringat mende ni. Entah- entah citer dongeng member aku tu adalah tentang seorang perempuan yang kena cancer. kan?

P/S : Dah buat screening Breasts ke? Breast Cancer is not funny, but laughter is the best medicine.

21 Comments:

aNiSa hANg tUaH said...

hahahaha
lawak la pasal bidan tetek ni
siyes tak penh dengar

sekali bace terus tergelak

Fiq said...

main libas libas pulak!

adoi....

Umie Nadhirah said...

So? Dia libas gi blakang tak? HAHA

Paan Ovrtd said...

Bidan Tetek Lanjut xde, tapi Hantu Kopek selalu la dengar.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahaha..aku stuju ngn paan..hntu kopek aku pnh dgr sbb dulu time mgrib point mak aku suh balik awl..takut weh..

tp kl ade bidan leh libas2 tetek ke blkg, kiri, kanan, cm bes je kan..terUJA la nk tengok...!!!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

siyes, kl bidan ni men kongkang ngn ko, konpem die menang dengan bntuan hikmat tetek libas.hahahahaha

matjang said...

hahaha...bongok la ko syatul. aku gelak sorg2 kat umah baca pos ni

MUNAH said...

kaitan? tetek and bidan?
pesanan ringkas
urut la tetek ketika mandi

Atan Athen said...

sian bidan tu kene fitnah....

d_tieah said...

Aiyooo..
Boleh libas ke blkg?
Dasyat gler..

zan xray said...

tak dapat aku bayangkan.. mesti berbekas kena libas :-)

sama la.. pernah dengar hantu kopek je. tapi dulu masa kecik2 jawapan aku best je "seronoklah dapat duk bawah kopek" :P

PIDUT ASiS said...

ni first tyme aku dengar...hahaha..berbunyi lucah di situ...hahaha

Post Terhangat...

Tips Menambah Kawan(Part 1)

molmolla said...

kahkahkah!!!!
hang ni macam2 lah dior :D

Mak Su said...

adoii! ;)

lum check agi....

I_Hate_Lolipop said...

anisa: kan..hihihi

fiq: hebat gilos tau leh libas.

umie: libas gaya ala sailormoon.

Paan: yg tu abg aku selalu cter.dia suka budak2.haha

kamen: wahaha..aku dpt bayang maksud kau.dia libas, dgn aku2 kena kot.

matjang: haha...suka kau ek ckp tetek2 ni.

munah: dah pasti tu yg aku buat .haha

Atan: ko kenai ke bidan tu?

tieh: dasat sgt...~

zan: ahahaha...ko mmg gatai lebey...~ tetek2 laju je suka.

pidut: yes sgt 18sx.

mol: kau dah speechless??

maksu: better hurry, mencegah lebih baik.

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

hahah pura ke ko yg wat citer sal kopek tolak ke bakang hahaha lawak gler

wenkhadi said...

lukisan ko memang superb!

A.I.Z.A.T said...

salam,bro, ape kaba? sihat ke? kenal lagi ke? wahh blog da maju ek skang, lama tak masuk sini oo..

anyway, jupe lagi ye;)

NASIRUDDIN BIN DIN said...

salam semua
memang kesah bidan lanjut kesah benar...

kalau nak tahu lebih lanjut tetang kesah ni ... pegi la ke kubur bidan lanjut di taiping ...

Shahrul said...

jahanam

syawalrul amin said...

Kalau yg tak tahu tu senyap jela.. jgn la kurg diajar sgt ya... boleh pulak buat lawak pandai sangat pulak.. mohon terasa..