Thursday, October 14, 2010

Bukan Kangkang!


Pernah dengar game KONGKANG-KONGKANG? (sila sebut dgn laju) Bukan Kangkang ek, game kangkang kat Lorong Haji Taib ada la. Nak release tension aku suka main game ni.

  • Best main kat The Mines Bangi :)
  • Kat MidValley selalu rosak :(
  • Kat Cineleisure langsung takde :(


First time main dulu best sgt sampai lupa nama game ni, so masa kuar dgn BF aku, aku ajak dia teman aku main game yg aku namakan sendiri as kongkang-kongkang. Dia yg gila game pun blur sbb tak pernah dgr nama game ni.

Eh ada tak game lain yang best. kasitau, leh aku cuba.

P/S: Game ni bagus untuk release tension atau ketika kekasih tidak melayan anda. Selamat mencuba. Siapa tau mana2 tempat yg ada mende alah ni, sila inform aku, thanks.

17 Comments:

PIDUT ASiS said...

time tension,silap2 hancur benda ni kena ketuk..hahhahaha

Post Terhangat...

4 Benda Lelaki Jangan Pakai

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

nama game ni kongkang kongkang ke??
hahahaha
da brp bijik bnda ni rosak pasal ko?

Daffodil D said...

aku suka main game yg ade mcm keping bulat tu, pastu tolak2 sampai masuk goal lawan. tp kena tonggeng2, malu la jugak. he he he

aNiSa hANg tUaH said...

tak pernah main..nak try laaaa

Paan Ovrtd said...

Apa barang. Menari lagu Korea la power.

fndrocka said...

Ni game main ketuk2 ke.ke main lompat2.konkang tu kan adik beradik beruk...bukan ke.

Peminat Katie Holmes said...

bunyi pun dah kelakar.

I_Hate_Lolipop said...

Pidut: stakat ni lum lagi..hihi

Kamen: Aku saja je kasi nama tu.mcm best kan kongkang2.

Daff: game apakah? kat mana? nak try..hihi

Anisa: best wooo~

Paan: Aku pun dah mcm suka sket kat K-pop band 2PM.

fndrocka: Ketuk2 la, percussion. kongkang tu mmg sepupu beruk, tapi game ni kongkang2 (dabel)

peminat katie: game ni x kelakar, game ni serious.

nur anis said...

tak suka main game ni..susah sgt..tpi kadang2 kena temam member main..sakit tangan ketuk-ketuk..huhu..tapi kagum tengok orang boleh main lama2..

Mak Su said...

hi... :)

maksu main game ular dalam henpon jer

zan xray said...

aku tak tau nak main apa dah emmm
aku pasrah uhuk.

Iman F said...

hey, semalam nampak tau kongkang2 ni. tapi tak ada sapa main. huu

tapi wanna giv it a try.
setakat ni berani main pun. yang tembak2 skrin saja. pastu reload peluru. takdan 5 minit. mati. cis.

hamzah ian said...

kang kang kang...

I_Hate_Lolipop said...

nur anis : yes, game ni perlu stamina tgn. kena kuat tahan.haha

maksu: alahai, game ular nset 3310 eh?

zan: woi...rindu kau, lama giler tak online. main apa zan? uhuk~

iman F: aku tak reti main tembak2.ta pandaiii...

hamzah: kang kang la..~

MUNAH said...

main snooker jom!

zan xray said...

hehehe rindu aku ke.. alahai bahagianya ada kawan mcm ni..

jawab pertanyaan ko..main permainan pe2 la

molmolla said...

miahahahahah!
apekah ini?? tak pernah tgk pun..
dengar lg lah.. tak pernah ok..