Sunday, November 28, 2010

Laki Pun Ada Perasaan Woi~



Aku ada sorang adik laki yg berperangai lahanat. Tapi dia ada sedikit protective + manja.

Nama : Ahmad Harith Klik ---> (Breathing Out)
Masalah : budak yg bermasalah dalam cinta. selalu ditinggal tanpa sebab yg best. (cth. sbb nak study)
Jangka hayat hubungan : selalunya sempat couple tak lebih dari 5 bulan.
Kehebatan: Bijak math, boleh berkomunikasi dgn baik, mampu mencairkan emak, setia.


Dia selalu berperasaan jiwang

Adikku sayang,
Untuk melihat Pelangi kita perlu sedikit Air Hujan. Macam tu juga dalam hidup, kita perlu menangis untuk tahu erti hidup yg bermacam ragam. Walau apa pun, Chenta yg setia pasti akan muncul, sama ada cepat atau lambat :)

P/S: Kalau mahu putus cakap je direct, at least orang yg ditinggal tu boleh motivate diri sendiri. Tak perlu nak kasi alasan tak munasabah sbb nak study, sbb mak marah. Jangan berani berchenta kalau takut tsunami.

8 Comments:

Anisa Hang Tuah said...

nis suke ps kamu tuu

siyesly,
nis rase lega lepas die ckp
"yes..saya rimas dgn awak,nis.."

Ati Masrif said...

salam.

kira ni anak omak lah..
susah skit kalau anak omak
girl nak lekat..huhu takut omak tu
hehehe...

::FAIZ FARISH:: said...

stuju ngan nis

Peminat Katie Holmes said...

anak laki sorang ke?

Paan Ovrtd said...

Kalau tak berani merasa kafein, jangan minum kopi. Nanti meroyan macam tuan punya blog. :p

Zuewairy said...

lama tak lalu lalang sini...

weh.. manusia kot:P

I_Hate_Lolipop said...

anisa: hati boleh sembuh walau ia memakan masa :) senyum saja~

ati: haha..dia bukan anak omak, kat rumah kami gelar dia 'anak tetek mak'.

peminat katie: anak bongsu lelaki.

Paan: adakah kau mengata aku? atau blog adik aku. jika lapang, sila nyatakan.huhu

zuewairy: mcm ada pengalaman je? huhu

saya pelangi said...

i really like that purple bold quotes.hye kak yana,fara here :)