Thursday, August 11, 2011

Twitter "cuit..cuit..cuit" <--bunyi burung

Dengan blog yg tak ber-update aku tambah plak nak join twitter. Account dah ada lama tapi tak reti guna, tapi skang ni pun takde la reti guna sangat. Okay actually aku nk suh korang add aku kat twitter. Kalau ada ramai baru best nk gossip..hehehe.

P/S: Selamat berpuasa. siapa nak kad raya kasi aku alamat. bubye :)

Additional : haha...lupa kasi link twitter ---> Diyana Zahari

6 Comments:

Shahrul Tanaka Safeai said...

suruh follow kat twitter tapi tak bagi link. ceh!

FUZ.QYM.Y said...

aku pun takdak twitter.

Ms AiReEn MoHd said...

woi bgn...tweet tweet..mane ko weh..lame tul aku tak blogging ko pun same senyap rupenye...jome kemon kite blogging balik..udah udah la jd pemalas cam aku ni....laku ni da beranak ko ape citer..kekekekek da berlaki ker woi......da bgn lum ko ni..simbah ngan kopi kang....

j4l4k said...

tweet...tweet...tweet...mana washroom yg dekat mahu melepas lah...

A.I.Z.A.T said...

Salam..hi, pekaba cik? ok ke? kenal lagi tak? ehehehhe.. nape lama tak update blog? bz ke? huhu..takecare

Signorina Syima said...

tak kan menghilang kena makan ngn burung twitter...?