Saturday, January 5, 2013

Penangkap Gambo





Dah ada darling baru, dia takde nama sbb encik bf kata takyah kasi nama. So aku pakai nama sebenar dia je, Nex-F3k by Sony. Dah lama tak amik gambar. Rindu zaman rajin snap2 dulu.



P/S: Gambar aku amik x cantik aku paham, lagipun buat masa ni aku masih belum berangan nak jadi pro ala2 kukubesi, saifulnang or paling superb Nigel Barker. Aku suka suki amik sbb nak gambar family aku cantik menarik tertarik mmg da bomb. sekian~

1 Comments:

wenkhadi said...

dulu aku pun teringin nak pakai sony nex 5...tapi x jadi sebab susah nak guna setting manual. Btw..cantik gambar2.