Sunday, May 17, 2009

Chenta, Kaseh & Sayang

Dalam hati kini, satu perasaan mcm ini :

2 orang di chenta?

2 orang di sayang?

2 orang di kaseh?

A few questions, but only one answer....



I need a soulmate for my whole life..



P/S: kalau korang la, korang akan pilih apa utk ukur satu chenta? my dear Teddy aku chenta kamu..tp..

11 Comments:

kasih said...

Mereka yang dalam cinta tahu macam mana...
Kalau takde rasa...
Maka, takdelah cinta...
Bukan ada unit metric pun boleh ukur...
:) winwink

::LiYa:: said...

choose d 1 dat love u d most...
ko sorg je cinta mati tak guna...
yg penting org tu cinta mati kat ko...jgn ko amek ksempatan sudey!
hahahahah...

e m p t y said...

kasih sayang dan cinta merupakan 3 perkara yg berbeza. kenapa dipisahkan? segala2nya bersebab. kenalilah cinta, carilah kasih dan sayang..

Ad Rifza said...

Chenta itu complicated org kata..knapa ianya complicated?.. sebab org yg buat ianya complicated..
Chenta hadir hanya perlukan sepasang hati yang merasa..tiada dua tiada tiga bila kita inginkan chenta itu sejati..Bila dua atau tiga ianya tidak sejati dan tulus lagi...hmmm

melon. said...

guna pembaris chintaometer.
bijak kan.

puterahati said...

chenta..chenta..oh chenta..!!
mmg susah nak terangkan.. tanya hati, tanya peribadi..

A.I.Z.A.T said...

Cintailah diri sendiri sepenuh hati dan selepas itu baru belajar cintakan orang lain.

I_Hate_Lolipop said...

kasih : kalau ada unit metric mcm BML ke kan senang..

Liya : Liya tlg aku weh..

Empty : thanx...tgh cari list down ni.

Ad Rifza : adakah hadir org ketiga boleh dikata atas dasar simpati??

I_Hate_Lolipop said...

Melon: yer..kamu bijak, tlg cipta satu utk aku.

Puterahati: bukan tanya iman ke?

Aizat: aku dah chenta giler kat diri aku nih.tu yg tgh pikiaq2 ni.

::LiYa:: said...

ko ade beberape pilihan ke?
wow!
hot jugak ko neh!
hahahahaha....
bek lah...
meh aku tlg!
eh..ko da kat kole kan?
kebosanan seperti aku?
tiada arah tujuan dlm hidup?
jom kite ketemu!

I_Hate_Lolipop said...

haha..satu je, tapi kekasih lama yg dah lama menunggu dtg kembali.
tapi aku rasa aku x chenta dia just simpati kot...*

hati kena teguh --> mak aku ckp