Monday, May 18, 2009

Tagged by sayalahfaizul


Award?
Aku rasa belum layak utk dapat award sbb aku baru je lompat dalam dunia blog memblog ni. Anyway thanx sayalahfaizul sbb suka2 nak tag aku.

Pastu ada plak keje kena wat, iaitu :
1. Put this badge in your awesome blog.
2. Award this badge to 10 bloggers (sorry i just pick 6)whom you think are inspirational and friendly.
3. Make sure you put the 'recipients' names here, along with their links. 4. Let them know about this
.

5 orang yang aku pick adalah :

1. elyanie - member aku yg laser
2. jang - giler politik
3. kasih - coz slalu visit my blog
4. Liya - member yang menggatai tak sabar nak kawen
5. Blackskin - sbb blog dia best..
6. Puterahati - sbb dia giler Man U.

6 Comments:

kasih said...

thanks... :) winkwink

puterahati said...

TQ..........

blackskin said...

thanks...
;p

Blog x brapa best seminggu ni, sbb exam pon.

::LiYa:: said...

hahaha...
bungok!
mane ade aku tak sabar nak kawen!

I_Hate_Lolipop said...

Kaseh:welcome

Puterahati:ye sama2..

Blackskin:okesh,lepas exam kau buat entry best2..

Liya: Haha..suka ati aku la. alah ko mmg gatal nak kawen2 kan?

::LiYa:: said...

eh...
aku lupe nak publish award neh!