Sunday, May 17, 2009

Saper Sepah?

sape kumpulan sepah ni? aku tak kenal, so i take a seat depan tv and tgk.

(orang kata mereka sgt klakar) - emm..klakar ke mereka??

10 minit lepas tgk diaorang perform : Sorry, lawak anda x kelakar and mcm haram - mood aku mula mati.

15minit seterusnya berlalu: Ok, done! (aku terus tukar channel 712 tgk gosip kat E!)

P/S: Kump. Sepah - Kau TAK KELAKAR la... tlg upgrade lawak anda!!!

Hati aku masih suka tgk lawak Sarimah and Adibah Nor, sempoi.

10 Comments:

sayalahfaizul said...

my opinion la kan... SEPAH is much better, compare to NABIL, from the previous season of RAJA LAWAK. u should watch their live performance on tv. they are just too good

matjang said...

aku mmg x suka program raja lawak...n hasil2 dr raja lawak

::LiYa:: said...

len org len citerasenye!
tp mmg susah nak buat org gelak!
hoho....

I_Hate_Lolipop said...

sayalahfaizul: emm..much better? utk awk mungkin.tp x pada sy.sbb lawak mereka bila jadi juara - kosong.

matjang:yer, aku juga sama sbb menghasilkan satu lawak yg berkualiti tak perlu pergi audition.

liya: senang je, suh Mr.Z geletek..haha *gatai

Rudy said...

stuju, sepah is not funny!

I_Hate_Lolipop said...

yup Rudy,thanx for ur opinion ..

puterahati said...

btul..btul..btul..
sepah mmg x besh langsung.. lg2 bila diorg la ni dah jadi dj radio era sertiap pg sabtu... bercelaru jadinyer...

I_Hate_Lolipop said...

huh? dah jadi Dj???
Alah Era dah abis point nak masuk saper jadi Dj la tu..nak fight ngan Hot.

P/S: i love hot and fly f.m

puterahati said...

tp audir nielson yg terbaru, ranking pertama tuk radio station ialah ERA diikuti sinar, n hot dah turun tangga ke number 3...
betul ke..?

I_Hate_Lolipop said...

tak tahu..
yg pasti kalau suma channel bosan aku pasang je mp3 abis citer.