Tuesday, May 12, 2009

Kamu sangat Cumell..

Nama baby ni ~ Hilman. Dia sgt cool, sbb tu aku suka dia. And juga Cumell..So hari2 aku telah dihiburkan oleh Mr. Hilman.

Darah Kenegerian Beliau adalah : Sabah + Kedah



P/S: Nanti anak aku muka mcm ni la, tapi lagi cumell koyt..haha *berangan sambil menelan liur (adakah aku akan kawen dan ada anak?) * sigh

8 Comments:

PuTeRa Mak AbAh said...

JGN LUPA LETAK NAMA SAMAD KAT DEPAN NAMA ANAK KO

I_Hate_Lolipop said...

Kenapa Samad? eh hello, buat masa ni nama anak aku dah tersedia kay, yg penting ada nama Hazdiy *ahaks

kasih said...

chomelnye baby tu...

~ilyanie_usyuk~ said...

perlu okey letak nama hazdiy?
combination yg x sesuai

wakakakaa

=)

mati lak kena sekeh ni kang

Anonymous said...

Cute sgt bayi ini..

I_Hate_Lolipop said...

kasih: yup..he is cute

ilyanie: wah brani ngan statement mcm tue kat blog aku yer.jaga kau mclong!

Anonymous: walau aku x tahu nama kamu, tQ sbb dah visit ini blog, and ya baby ini comel.

puterahati said...

MAN U memang besh..
Glory...Glory MaN uNITED..
HEHEHE

I_Hate_Lolipop said...

takde maknanye Man U. sokong Rugby lagi besh..body pun mantap!