Sunday, March 28, 2010

When I was just a little girl ~

Pagi ni aku takde keje asyik tengok gambar dulu2. Ye lah dah nak tua, maka perasaan rasa nak kembali muda masih menebal even aku tau takkan berlaku. Ni aku share kasi korang tgk picture aku masa kanak2. Owh, baru aku perasan yang bakat aku memang diasah dari kecik dulu :P

:: Bakat bertepuk tangan mengejek org masih kekal ::

:: Bakat menyanyi, ok. setakat karok 2 3 jam ok lagi ::

:: Bakat menggoda, masih belajar :P ::

:: Bakat usik mengusik, masih menjadi amalan ::

:: Bakat menyerlahkan kasih sayang, masih ada ::

:: Bakat nangis, kadang2 je kot..hehe ::

:: Bakat memandu, KINI MENJADI LIAR DI LITAR ::

:: Bakat aksi Baywatch, err.....RAHSIA ::


P/S: Rindu sgt masa dulu-dulu. Rindu nak main jongkang jongkit, main set masak2, Barbie Doll, tido, makan, tido makan, main. Tu je keje..nak masuk dalam perut mak balik la..lol

Owh, how i wish i could turn back time, be a kid again. (T_T)

22 Comments:

Marina Monroe said...

Memories sajer yg tinggal, patah balik ada lah impossible..look and forecast ahead for our next journey..

girlmansion# said...

haha.. so cute.... bakat mengode? hoho... erm... mane agaknyer gmbr2 aku dulu ek..??

[z@ck] said...

baywatch paling tak boleh blah..
hahahahaha...

psst..bakat memasak??

cik EPAL said...

comelnya :)

::FAIZ FARISH:: said...

Aku rasa cam aku tgk Af lak... diari minggu ni... haha

matjang said...

nnt kom karok ye...rindu plak

weh bikini bwh tu junior pamela anderson ke

I_Hate_Lolipop said...

marina: thanks aunty for the advice.

girlmansion: cpt cari picture kamu dan share..*wink

zack: bakat masak belum tahu. hehe..menumbuk sambal dan merebus ulam dah lulus 100%.

cik apple: thanks :)

faiz: haha..nasib takde kakmah gali.

jang: jom, aku ada kenderaan nanti aku angkut kau ke karok ok?

Paan said...

Budak2 skang x main dah tudung botol...

I_Hate_Lolipop said...

skang main PSP la paan. tudung botol xde kelas.

zan-xray said...

comel gak ko kecik kecik dulu.
lepas ni boleh la tunjuk bakat2 masa sekolah menengah lak kan kan kan

blueCITY® said...

salam,
uuuuuuuuuuu comel jer dia
hukhuk..

I_Hate_Lolipop said...

zan: haha...itu tak mungkin..

bluecity: comei ek...thanks... :)

misztasya said...

kalo aku dah beso zaman ni aku gigit dah ko hahaha

I_Hate_Lolipop said...

kau ni tasya..xde ke sekelumit kasih sayang pada aku? asyik nak geget je.

wenkhadi said...

haha...aku pon same...
nak je rase jadi budak2 kecik balik..macam peterpan..hehe

Zuewairy said...

weh.. dulu slim.. skg awat gemok?

Hedayat said...

mamat hensem mane yg scan gamba classic ..

Atan Athen said...

ak pon ad gamba kecik2 dlu....tp ak lg comel....hahahahahahahahha

http://atanathen.blogspot.com/2009/11/siapakah-ini.html

hahahahaha

fndrocka said...

aku pun baru post pic masa kecik..haha.best gak tgk gmbr dulu2

I_Hate_Lolipop said...

wenk: kenapa peterpan? x macho langsung.

zuewairy:haha..sbb dulu aktif sukan pastu scout.skang aktif tido dan makan.

dayat: mamat tu x hensem, tapi kacak :P

atan: hek eleh..ye la ye la..kau comei.haha

fndrocka: dulu kau comei, skang kau jelita.huhu

Ms AiReEn MoHd said...

ujung ujung ape kes ko nak masuk balik dlm perut mak ko...sape nak teruskan berblog?mak ko lak ker?tak mo la..tak rock lol...

psst...gambo ko tu byk gak persamaan ngan gambo gambo koleksi yg aku ade

I_Hate_Lolipop said...

tunjuk ler wei gambor ko...nak tgk