Thursday, April 1, 2010

Bukan iklan Harpic!

Aku tak pasti kenapa sejak 2 menjak ni (dalam 2 minggu kot, ntah x perasan since bila). Aku asal mandi je akan cuci mangkok tandas sambil berus lantai toilet.

:: ADAKAH HARUMAN HARPIC buat aku suka mencuci ? ::

atau kerana INI HABIT BARU ? atau ada org BOMOHKAN AKU ?
hurmm..

P/S: Si dia kata aku seswai jadi makcik cleaner yang berjaya? WTF!! (what the...erm what the fact) . Harpic tu serious wangi - LEMON ZEST. Mangkok tandas anda akan berseri2 menggunakan Harpic.

17 Comments:

mrs.ecam said...

eh bgs la 2...pembersih..heee pis

NichKhun said...

hehehe bagus2.. pembersih jugak.. hahaha suke2..

e mah said...

kak syang....
lps ni umah kte pulak yeeer~ :D
hahahahaha
alang2 rajin tu..meh2...kt sini plk
(^_-)

peAnut said...

weh,
ape kate ko dtg mandi kt umah ak
tiap minggu nk?
haaa..smbil mndi, smbil cuci2 bilik air n toilet ak..
wahh..bernas nye idea saye!

Paan said...

Ceh...gua amek secara literal entri ni. Lu nak bagitau yg lu bertambah rajin kan?

::LiYa:: said...

adekah ko stress?
aku kalu stress akan stat cabut rambut kat carpet,lap habuk,cuci jamban smpai berkilat.mcm da jd habit.huhu.

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

akak pun suka guna nih

I_Hate_Lolipop said...

miss ecam: ni pembersih sampai nk terhakis lantai toilet.

khun: ngeee..~

imah: saya bukan cleaner :(

pinad: kau bayar aku la babe..aku basuh..

paan: tidak..tidak..cuma sedikit pelik.

Liya: eh adakah sbb aku semakin tua dan stress? owh..

crazybeauty: me too~

zan-xray said...

nak kata ko dah nak berbadan dua tak pulak.
kompius lak napa ko rajin ni.

Daffodil D said...

makcik cleaner pun cari duit yg halal..jgn la pndg rendah pulak. huhu :)

I_Hate_Lolipop said...

zan: aku pregnant? kau biar betoi...

daffodil: tak pernah plak statement mengutuk makcik cleaner.

fndrocka said...

aku suport kau kalau kau nak mulakan kareer sebagai cleaner.sebab kau gembira dgn apa kau buat..huhu

kau peminat afdlin shauki ke.dia kan duta harpic

I_Hate_Lolipop said...

fndrocka: aku mmg peminat afdlin. haha.. thanks, leh kaya kalau aku buat kontrak keje2 cleaner.

Melissa Mjb said...

ko pon da buang tebiat cm aku jgk ke? hahaha. aku pon tiap kali mndi mmg rajin basuh toilet. tp aku pkai dettol la. nnt aku nk try harpic plaks. hehe

I_Hate_Lolipop said...

hahahaaha...bagus. pasni kita pakat ramai2 pakai harpic.

Ms AiReEn MoHd said...

bab bomoh tu aku tak tahan lol....sape lak bomohkan ko asik suh mencuci jer neh..kekekekeke geli plak hatiku membace iklan sangkut paut ngan afdlin shauki ni

I_Hate_Lolipop said...

aku tak tahu weh, asyik mencuci je. adakah ni takdir aku nak jadi duta harpic ganti afdlin?