Tuesday, April 6, 2010

Hidup dalam 8 hari ini adalah

pada 30.3.2010

:: Jacob adalah kereta yang cumel ::

Aku dapat boyfriend kedua, nama dia Jacob. 2nd hand, cash 5k. Sekarang leh gi class dan hura2.

pada 31.3.2010

:: setelah menilai baru ku tahu dia budak UM ::

Aku kuar lepak dgn member skolah kat Mc D dan terjumpa budak melayu bermain CHENTA kat public. Lihat dia cover guna beg, selepas rasa mcm ada org perhati. haha.. gi hotel la woi~

pada 2 hingga 3.4.2010

:: kadang2 aku rasa bonda aku cute sgt ::

:: manusia yang bersalah kerana terlalu busy ::

Jumpa si Dia (bf pertama) di Perak, thanks to him sbb sanggup luangkan masa dari sibuk di studio je, dan kemudian aku pulang ke pangkuan Bonda untuk meraikan birthday bersama2 (mood 2 hari ini sungguh happy)

pada ketika 4 hingga 6.4.2010

:: wajah cun namun mulut semua celupar ::

Pulang ke Kuala Lumpur bersama 3 org kawan dan keluar makan serta bersenda gurau.

owh...owh pagi semalam aku on the way ke class ada accident kat TTDI.

:: pemandu tu baju hitam, dia bawak laju sangat so terbabas ::

P/S: Hidup dalam 8 hari ini adalah happy even busy, tambah2 happy sebab ada 2 boyfriend yang menggumbirakan aku.. i love you.. hihihi. Sesiapa yang kenal budak UM tu, sila nasihat mereka menempah bilik di hotel.

14 Comments:

Paan said...

antara keluar ngan bf ko ngan makan nasik, mana lagi best?

fndrocka said...

5 k?? menarik.

apa motif kau terjah budak UM

Melissa Mjb said...

kete tu mmg cute. ramai gak member aku pkai as 1st car ;) da keje kang bole jek angkat kete lain kalo nak.

I_Hate_Lolipop said...

Paan: err..aku pilih makan nasi bersama bf? leh?

fndrocka: sbb aku budak UM

melissa: huhu..aku malas hutang la babe, sbb kalau angkat kreta lain, ayah aku potong elaun entertainment.. *sigh (nanti pelan2 aku nak modified)

blueCITY® said...

salam,

ooooooooooo citer pasal bf erk
lallalalal...

ps:
masih dendam ngan abg posmen erk
ekekekek..
sebab gaji kecik tuh dia wat hal
hahahha

wenkhadi said...

kazen aku penah kai model charade ni...bikin kaw2 jugak la...cantik.

Bleh pinjam jacob??

[z@ck] said...

boleh bawa aku jalan2 lepas ni..
=)

peAnut said...

wahhhh..
itu jacob kau kn??
huhh..da ad keta..jeles!!
i masih merempit..wuuuu~

Atan Athen said...

itu yg berasmaradan tu kasi jerit HOI!!!! je.....hahahaha

I_Hate_Lolipop said...

blue: sedikit dendam..hihi

wenk: demi kawan2 aku sewa la..haha

zack: boley...boley...

peanut: aku pun belas ihsan dari ayah.huhu...

atan: haha,kalau aku buat mcm tu, mau lari lintang pukang x pun kecut perut sampai nk berak.

zan-xray said...

mana gambo budak u tu? tak prasan pun.
ko ni suka balik KK diam2..

I_Hate_Lolipop said...

abis takkan aku nak balik secara kuat2 kot...huhu

Marina Monroe said...

Emm...otak bagus, belajar sampai UM tapi iman nipis..
Memang patut di jerit on the spot jer! Bikin malu org melayu jer..

I_Hate_Lolipop said...

culture shock auntie..huhu