Saturday, April 10, 2010

Yer aku wanita..


Aku wanita yang punya cinta di hati

Ada dirimu dan dirinya dalam hidupku


P/S : owh..owh..treat me as a woman please :(

14 Comments:

miloicekaw1119 said...

kamu wanita!!

a.ni.s said...

ya,kamu wanita ;p

peAnut said...

*tgk atas bwh ats bwh*
yep..kmu wanita, kmpirm!

'AQILAH said...

saya pun.

I_Hate_Lolipop said...

to all: yer aku wanita dan kamu juga.. huhu :)

zan-xray said...

semua di atas ni wanita lah. termasuk ko gak Lolipop.
tak payah bukti apa2 hehe.
dan aku lelaki.

[z@ck] said...

apa sudah jadi sama kamu?

I_Hate_Lolipop said...

zan: owh kau lelaki? baru aku tahu.

zack: menghadapi satu masalah yg agak rumit.

Melissa Mjb said...

ape bukti yg buat die x treat ko as WANITA? die ajak ko main rugby ke?

wenkhadi said...

mungkin ko perlu pakai baju kurung kemana-mana je ko nak pegi..hehe

Ms AiReEn MoHd said...

yer la yer la..aku treat ko as lady la ni..lady gaga mau ka?

I_Hate_Lolipop said...

mell: owh ni bukan si dia. my darl adalah cukup baik, dan berhati mulia. dia belum ajar aku rugby lagi.ini hal lain.

wenk: skang ni kalau aku balik kampung aku pakai baju kurung. hihihi

aireen: ra-ra-ra mama..ga-ga oo lala~ :D

faiq said...

bile lak ko jd laki..xpenh kan

I_Hate_Lolipop said...

semalam aku jadi...