Friday, March 26, 2010

Tora Datang Lagi ~ (Where am I ?)


Aku balik kampung last week and terus menerus busy dgn asgmnt dan apply itu ini.

Aku suka kampung aku,
Even ramai kata mcm PEKAN KOBOI. tapi i like ~
Even driver kat sini, MOSTLY UNPREDICTABLE.
tapi i still like ~
This is my hometown :

:: Jet ni Sultan Azlan dapat hadiah x silap aku ::

:: banjir besar jadi pernah tenggelamkan jam besar ni ::

:: Ini makcik yang buat aku suka balik Kuala (my bonda) ::

Balik dari Kuala Kangsar ke Kuala Lumpur, aku kena bawak balik kereta kancil abg aku baru beli 2nd hand. So aku drive pulang bersama adik tersayang tapi !!!!


:: Adik tersayang yang suka menjahanamkan barang::

belum pun sempat lepas tol Kuala Kangsar dia dah rosakkan Radio kereta, so aku memandu dlm keadaan sunyi sepi sampai KL. Just imagine..

:: Tangan yang binasa ::

*****************************************************

Thanks to Girlmansion for this award

7 hal tentang aku :
  1. student yang pemalas.
  2. budak nakal lagi berfikiran liar.
  3. sayang mak lebih dari segala.
  4. makan nasi dan lauk yang sama.
  5. adik beradik 5 org.
  6. sedang dilamun chenta.
  7. suka teddybear ;D

P/S : Hidup ni makin lama makin busy, ye lah aku pun dah nak naik umur jadi lagi tua 3rd April ni. Berusaha untuk mematangkan diri. Jangan pernah tanya tentang kawen, sbb target kawen aku adalah umur 28. yer..28 nanti. Minggu ni aku balik Kampung lagi sbb nak amik Mtest kat Ipoh. haih ~

10 Comments:

zan-xray said...

tak dapat aku bayang kan ko kata jam tu pernah tenggelam dek banjir. brapa tinggi air sungai ke tepi tu naik huhu..
Aku pernah amik gambar jet tu masa lepak kat KK.

I_Hate_Lolipop said...

bukan stakat kau..aku pun tak dapat bayangkan. lain kali jgn amik gambar je.amik tau sejarah.huhuhu

Ms AiReEn MoHd said...

adik aku yg last pun kaki jahanam kan barang pantang dtg umah aku..jgn bg sentuh ape ape sure jahanam...suh amik nasik kat rice cooker mka tamat la rice cooker adiah kawin aku tu....da terpaksa beli baru...duit tu nak beli ...haih...

masuk bilik dengar mp3 aku tah ape dipicit juga tamat riwayat..malah bukan ajer aku..kalau die pegang sape punyer pun sure jahanam...takat tak bedung tul la..

Ms AiReEn MoHd said...

28 nak kawin tu umo aku kawin lol....pastu kemaruk nak tunggu berbb lak...jenuhh kan....

I_Hate_Lolipop said...

ms aireen, biasa la, adik aku pun.pastu bila aku ckp tgn binasa.mula emosi kata "ye la tgn aku ni binasa".dah aku kena pujuk.tp walau mcm mana pun dia.aku syg dia gila babi.huhu

kau ni nak bagi semangat aku kawen umur 28 ke nak buat aku gelabah nak berbaby lepas tu. tapi reen, rezeki tuhan yg beri.aku doakan, rezeki kau dipermudahkan.

::FAIZ FARISH:: said...

Sronok kalau aku ada kakak.... leh pujuk2 aku....kan?

Atan Athen said...

giler koboi itu pekan....hahahahaha

I_Hate_Lolipop said...

faiz: tapi kau masih ada gf yang leh pujuk2 kau.bersyukur...

atan: kau ngata kampung aku ker? haha..budak MCKK suka panggil pekan tu pekan koboi. tp sgt bahgia kot bawak kereta kat situ. so heaven~

wenkhadi said...

aku rase nk balik kg jugak bulan depan...haihhh..

bila ko nk post entri jiwang neh??hehe

I_Hate_Lolipop said...

haha nanti ar..aku x jumpa dia lagi. dia busy, aku busybody.. kalau jumpa ada la post.