Thursday, March 11, 2010

Rogol dan Menerima Rogol

:: perogol tersebut adalah berkulit seperti diatas::


Kes rogol pada aku adalah satu kebiasaan sehinggalah.......

Mak aku called and ckp:
"Ada Kes Rogol kat Blok F rumah kamu Masuk Berita Tv3"

Okay hari itu (semalam) aku menerima Al-Kuliyyah free oleh mak :
TUTUP AURAT KAKAK...AURAT..

AURAT AURAT AURAT

Yes apabila aku kena marah dgn mak, aku rasa kes ni dah berat..

P/S: lepas ni aku kena pakai baju lengan pjg (takde la aku sexy sgt, just pakai t-shirt lengan pendek je) nasihat mak tu, insyaallah aku ikut...insyallah. Owh hal budak kena rogol tu, ala kat kawasan ni dah budak2 pompuan mmg suka pakai sexy kul 2 3 pagi lepak lagi kat lobby aprtment ni. So.....salah siapa?

Psttt: Ye ke org kata Negro dick besar??? hiks ~

26 Comments:

j4l4k said...

Uiksss...lain macam jer ayat yg last tue...huhuhuhu so jgn diri bebaik this a wild world gurl...

I_Hate_Lolipop said...

owh j4l4k, thanks utk nasihat. haha..aku tanya je? ye ke? haha

peAnut said...

ak jwb yes utk soklan ko tuh..
wahaha~

hey, t8 care!

I_Hate_Lolipop said...

peanut, adakah kau mempunyai pengalaman with nigger? sampai hati x kasitau aku..damn!

peAnut said...

errr...errr..
pirasat aku je..
hahaha

I_Hate_Lolipop said...

firasat atau pernah usha? opsss~..lol

Paan said...

"Psttt: Ye ke org kata Negro dick besar??? hiks ~"

I'd take that as a subjective question. A bit offended, yes.

Well, it's all about morality, again. I can't conclude anything. It's in human vein, dude. Protect ourselves, as harder as we can.

Coretan Setan said...

ceh tgk redtube sudah :P

I_Hate_Lolipop said...

Paan: hehe..thanks for that info.ok dude, i'll do the best way to protect myself against rape.

sharuk: hurmm...hahaha. adakah kau selalu usha laman tersebut?

girlmansion# said...

blajar seni mpertahankan dr as a protection.
x pun, tiap2 masa bawak spray nyamuk so kalo ada yg ganggu, spray tepat pada matanya! ahaks..
haha.. tkejut gua baca p/s tu... x tau la... geli plak nak imagine. hehe

wenkhadi said...

size bukan penentu...haha

Aku rase budak pompuan tu rela pada mulanye r...macam tak logik je nigga tu nak tarik mane2 pompuan melayu sesuka ati dier.

ko suka nigga ke????

::LiYa:: said...

wey...mak ko mcm mak aku...
[da name pon mak kan]
mak aku slalu tepon aku btau kes2 jenayah kt johor.
aku duk cni bace paper jarang..tgok tv pon tak...
ari2 bukak tenet tp taktau pape jugak...mcm2 nasihat dr mak aku...
*syg mak*

Zuewairy said...

aiyo.. persoalan ko.. g la londeh suar nigger:)

zan-xray said...

Persoalan ttg negro tu terjawab dengan 'ya' hehe, tapi tak tau la pulak kot yg sukarela berlakon kat lama2 tu yg saiz beso. Kot ada kat kampung2 yang kat luar tu biasa2 je. Macam orang kita jugak lah huhu.
(amik ko sesekali aku bersuara)
Nasihat kepada belum jadi mangsa, jangan dedahkan diri anda kepada bahaya seperti lepak2 di luar bersendirian atau 2 3 je. Pakaian bukan lah penyebab utama juga.
Melainkan lah orang tu suka dirogol oleh orang tak dikenali atau dikenali.
Selamatkan lah kaum wanita keluargaku dan kawan-kawan ku dari ini semua... amin

::FAIZ FARISH:: said...

Sapa suruh dia pakai seksi2, kan dah kene. Ko pakai purdah. Ok kot. hehe

[z@ck] said...

yg tutup aurat pn potensi tinggi nak kena rogol..la ni perogol x kira tutup aurat ke x..asalkan perempuan..hahaha..

t8 care u..
=)

misztasya said...

pasal berita ni la laki aku jerit..."b...ade kes rogol kat umah syatul!" aku dahla tgh masak kt dapur....terus lari gi tgk tv huhu

I_Hate_Lolipop said...

girlmansion: spray nyamuk? baik i bawak Bagon senang..huhu geli ek? no comment~

wenk: mmg tak logik, kau dtg sini tgk mmg budak2 college kat sini suka sexy n lepak gedik2 kat bawah lobby ni ar. aku suka nigga? nope aku suka S.hihi

liya: kau pun nanti jadi mak begitu ler kot. kes jadi berat biler mak mula bersuara.haha

zuewairy: kalau aku buat, aku plak kena tangkap.haha

zan: haha...merelakan diri dari dijadikan bahan pemuas nafsu wanita xde??????

faiz: kau giler aku nak pakai purdah??? aku duk umah je la mudah.

zack: thanks babe..kau pun duk sana jaga diri.

taca: hahaha..mengelabah..haha

Alimaz-Kembara Terasing said...

salamm ziarah...sabaq jer la...tak patut tul.....apa yang penting kena jaga dirila...yang pompuan2 tu dok lepak sampai pagi apa kes....dah kena rogol baru nak terpekit terlolong...ambik ikhtibar le...

I_Hate_Lolipop said...

alimaz: ntah2 dia x terlolong, dah 2 3 hari baru buat report. biasa la kalau still under 18 kan leh buat report dia dirogol even kadang2 dia yg nak.

zan-xray said...

"merelakan diri dari dijadikan bahan pemuas nafsu wanita xde??????"
jawapan aku : ada.. hehe

I_Hate_Lolipop said...

zan...hahaha kau mmg pantas dalam menjawab.

zan-xray said...

tau tak pe.. :-)

MUNAH said...

ko nih lucah ah~
adoi!

pss:// mmg besar pn.ak da tgk kt tv!
tv?eh slh la.vcd!dvd!

I_Hate_Lolipop said...

munah, lucah tu sebahagian dari hidup. kalau x suka something wrong ar tue :D

MUNAH said...

baek lah!
mari kita ber-lucah!
lucah lucah dan tewus ber-lucah!
haip!